Haberler

Rock Müziğin Yeni Yüzü...

Güncelleme:

Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nden Müjgan Özçay'ın öğrencisi olarak dört sene batı müziği şan opera eğitimi alan GAMZE LİM, müzik hayatının ilk yıllarında Eurovision Türkiye finalinde değerli müzik üstadı Timur Selçuk'un ekibinde yer aldı.

Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz büyük üstad Melih Kibar'la da Coca Cola başta olmak üzere pek çok jingle, dizi ve film müziği seslendiren GAMZE LİM, aynı zamanda Melih Kibar'ın Yadigar adlı albümünde ve Buddha Bar albümlerinde yer alan Mesaj adlı eseri yorumladı. Soner Arıca'nın 2015 yılında seslendirdiği Yapboz isimli şarkının sözleri de Soner Arıca ve GAMZE LİM imzasını taşıyor.

Uzun yıllar birbirinden farklı çalışmalara imza atan GAMZE LİM, ilk profesyonel albümü GAMZE LİM ROCKMANIA ile 2017 yılı Şubat ayında tüm dijital platformlarda yerini aldı. İstanbul/ Türkiye'nin seçkin müzik stüdyolarında, müzik sektöründen kendi alanlarında her biri birbirinden değerli 40 kişilik müzik ekibinin emeği ile 3 seneye yakın bir sürede, tüm enstrümanlar canlı kaydedilerek hazırlanan GAMZE LİM ROCKMANIA albümü, Rock, Pop-Rock, Country, Rock'n Roll ve Orient-Rock tarzlarında farklı soundlar barındıran 14 adet sözlü eserden oluşuyor.

Albümdeki iki konuk sanatçıdan biri, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Kanadalı Fashion Tv Best modellerinden Melita Sekgwa. Sözlerini Seda Akay'ın yazdığı, beste ve düzenlemelerini Okay Barış'ın yaptığı Yağmur ve Duy isimli şarkılarda Melita Sekgwa ile düet yapan GAMZE LİM, İyi Günler Sevgilim isimli eseri de albümde 9 düzenlemesi olan Burak Saltan ile birlikte seslendirdi.

Albümün müzik prodüktörlüğü Galip Kayıhan'a, eser düzenlemeleri ise Burak Saltan ve Okay Barış'a ait. Söz yazarı ve besteci kimliği ile de albümde yer alan GAMZE LİM'in 6 adet eserde imzası bulunmakta. Albümde söz ve bestesiyle katkıda bulunan diğer eser sahipleri ise Seda Akay, Tezer Soykök, Burak Saltan, Bulut Bostancı, Galip Kayıhan ve Okay Barış.

GAMZE LİM ROCKMANIA albümünün ilk Video Klip çalışması UÇURTMA adlı esere çekildi. Video klip, uzun yıllar Avustralya'da yaşamış, özellikle reklam ve aksiyon filmlerinde fx çalışmalarla ismini duyuran, ulusal ve uluslararası pek çok projede çalışmış Türk yönetmen Tarkan Özel imzası taşıyor. UÇURTMA video klibi, görüntü yönetmeni Savaş Ekşioğlu ve yönetmen koltuğunda ÖzelFX'den Tarkan Özel yönetimindeki 15 kişilik bir ekiple İstanbul'da GreenBox Stüdyosu Hayra Alamet Medya'da çekildi. 15 saat süren greenbox stüdyo çekimleri yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucunda tamamlandı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Melih Kibar Coca Cola İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title