Haberler

Rıza Esendemir'den Babasının Cenazesine Çelenk Gönderen İrem Derici'ye Sitem: Samimiyetsiz

Güncelleme:

Rıza Esendemir, babasının cenazesine çelenk gönderen eski eşi İrem Derici için samimiyetsiz yorumunu yaptı.

Geçen hafta babası Suat Esendemir'i kaybeden radyocu Rıza Esendemir, önceki gece Karaköy'de görüntülendi. Babasının ölümünün ardından zor günler geçiren Esendemir, eski eşi İrem Derici'nin cenazeye çelenk göndermesi hakkında konuştu. Radyocu, eski eşinin bu hareketini samimiyetsiz olarak yorumladı.

"NE KADAR DA SAMİMİYETSİZ BİR ÇELENK O"

Muhabirlerin "Başınız sağ olsun. Eski eşiniz İrem Derici sizi arayıp baş sağlığı diledi mi?" sorusuna Rıza Esendemir, "Sağ olsun çelenk göndermiş. Benim için ne kadar da samimiyetsiz bir çelenk o. Onu yollamak yerine bir telefon açsa daha samimi olurdu. 1996-1997 yıllarında bir ilişkim olmuştu. O kızcağız, annemin numarasını bulup aramış. Üzüntülerini iletmiş. Çok şaşırdım böyle bir vefaya. Sağ olsun.

Rıza Esendemir'den Babasının Cenazesine Çelenk Gönderen İrem Derici'ye Sitem: Samimiyetsiz

"HASTANEDEYKEN BİLE SELFIE PAYLAŞTI"

Tabi ben bu durumu İrem'e bağlamak istemem. Ama biz onunla kavgalı veya dövüşlü boşanmadık. Keşke beni aramasa bile annemi arasaydı. O hastanedeyken, ben en sevdiği çiçekleri yolladım. Yoğun bakımda olduğu için gitmedim hastaneye. Gerçi o oradayken bile selfie paylaştı, neyse. İrem'in babası (Hulisi Bey) rahmetli babamın arkadaşıydı. Sağ olsun o aradı, tekrar teşekkür ederim" cevabını verdi.

Rıza Esendemir'den Babasının Cenazesine Çelenk Gönderen İrem Derici'ye Sitem: Samimiyetsiz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rıza Esendemir İrem Derici Karaköy Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (14)

IREM DERICI DEMET AKALIN A ÖZENIYOR:

IREM DERICI YI GÖRDÜGÜM ZAMAN AKLIMA NEDENSE BÜTÜN KASAR CESITLERI GELIYOR

30
0
yanıtYanıtla
Feyza:

Su celenk islerini anlamsiz buluyorum. ona verdikleri paralari bir vakifa bagislasalar hem yardim hemde bir iyilik yapmis olurlar.

14
1
yanıtYanıtla
Müberra:

Aynen

yanıt3
yanıt1
adsız:

siz bugüne kadar nereye ne bağışladınız acaba.

yanıt2
yanıt2
sam:

vakıf makıf hikaye birçok yolsuzluklarını gördük yakın zamanda iyilik yapacaksan gerçekten fakir bir aileye erzak alıp ver yada fakir çocuklarına üst baş al ben öyle yapıyorum 1 tl lik bir çikolata alsan bile gözlerindeki mutluluğu görmelisin

yanıt6
yanıt0
BUZZY:

Cenazeye çiçek gönderme soytarılığına bir türlü anlam veremiyorum doğum günü açılış düğün dernek çiçek gidiyo, cenaze de çiçeğin anlamı ne neyi kutluyosun çiçek bi taziye çeşidi mi o zaman mutlu günlerde gönderilen ne oluyo kafamda deli sorular özet olarak saçma sapan bi soytarılık nokta.

13
0
yanıtYanıtla
Abcd:

Esnetiğin bile güzelleştiremediği hilkat garibesi.

13
0
yanıtYanıtla
NURCAN:

İREM DERİCİ GERÇEKTEN AYIP ETMİŞ. VEFASIZLIK

12
1
yanıtYanıtla
rumuz88:

sevimsiz irem

11
0
yanıtYanıtla
Fikirtepeli:

Ne kadar boş bi haber

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title