Haberler

    Rıza Çalımbay Oyuncusu Vederson'u Eleştirdi

    Galatasaray'a 3-2 yenilen Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Çalımbay, hem hakem kararlarından hem de oyuncusu Vederson'dan yakındı.

    Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonunda Galatasaray yenilgisini değerlendirdi ve oyuncusu Vederson'a tepki gösterdi.

    Karşılaşmasnın kırılma anı neydi?


    Galatasaray'a karşı öne geçmek önemli değil, kazanmak önemli. Biz maçı kazanmaya çıktık. Ama 2-1'ken, 2-2'yken golleri kaçırmamalıydık. İster katılın ister katılmayın hakemler kararlarında etkileniyorlar. Gerek taraftar, gerek oyuncular hakem kararlarını etkiledi. Hakem bize penaltı verdiği için Galatasaray'a da penaltı vermesi gerektiğini düşündü. Bunlar küçük şeyler ama maçı etkiliyor. Nihat'la konuştuğumda bana penaltı olmadığını söyledi. Bunun yanında kötü goller de yedik. Son golde Güven basit oynasa belki golü biz atacağız.

    Vederson'un kırmızı kart görmesi


    "Vederson'a tepki de gösterdim. Hakem ona iyi bile dayandı. Çok gereksiz konuşuyor. Sakin olması için onu devere arasında uyarmıştım. Böyle kart görülmez. Onun diğer maçı düşünüyor olması beni ilgilendirmez. Ben bu maçı düşünürüm ve bizim 11 kişi kalmamız çok önemliyidi. Belki 4. golü yiyecektik. Ama niye yiyeyim? Belki uzun bir top atıp golü ben atacağım. Vederson bu takımın en büyüğü. Örnek olması gerekirken bu yaptığı ona yakışmıyor. Bunlar ucuz hareketler. O da bize yakışmaz.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Gökçek Vederson Rıza Çalımbay Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title