Haberler

Rıza Çalımbay: Eto'o'nun Transfer Süreci Canımı Sıkmaya Başladı

Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Eto'o gitmek isterse gidebilir ama bu süreç canımı sıkmaya başladı artık, bir an önce sonlansın." dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transferi ile igili TRT Spor canlı yayınında oldukça net açıklamalarda bulundu.

"ETO'O'NUN TRANSFERİ CANIMI SIKMAYA BAŞLADI"

Çalımbay, işin çok uzadığını söylerken; "Eto'o ile ilgili net konuşuyorum. Ben bir kere gitmek isteyeni tutmam. Eğer ki görüştüyse yine tutmam. Ama gitmek istiyorsa gitmesi için elimden geleni yaparım, çünkü takıma bir faydası olmaz. Bu işin en geç yarın bitmesi gerekiyor. Sezon başı böyle bir şey yaşanmış ve Eto'o kadro dışı kalmış. Ben bu işlerle uğraşmak istemiyorum. Giderse başarılar dileriz, kalırsa bütün ağırlığını vermesi gerek. Şu anda Eto'o'yu isteyen başka takımlar da var. Benim canımı sıkmaya başladı artık bu transfer durumları. Bir an önce sonlanması gerek bunun" ifadelerini kullandı.

"GİTMEK İSTERSE, GÜLE GÜLE DERİZ"

Eto'o'nun Beşiktaş ile görüştüğü haberlerine yorum yapan teknik adam, "Mutlaka bir gerçek payı vardır bu görüşmenin belki de menajerler yapmıştır görüşmeyi. Olabilir bunlar. Eto'o da şöyle düşünebilir, "Kariyerimin sonunda büyük takımda oynamak isterim" diyebilir. En önemli şey Eto'o'nun gitmek isteyip istemediğidir. Gitmek isterse güle güle deriz" diye konuştu.

"BEN ETO'O'YA DA HAK VERİYORUM"

Eto'o'nun Beşiktaş'a gitmek istemesinde haklı olduğunu söyleyen deneyimli hoca, "Eto'o'yu Beşiktaş istediği için bu kadar çok konuşuyoruz. Yoksa bu kadar konuşulmazdı. Eto'o çok iyi bir profesyonel. Ben geldiğimden beri de çok iyi çalışıyor. Şimdi eğer giderse büyük takımlara bambaşka bir hava ile karşılanacak. Eto'o'ya hak da veriyorum. Böyle imkanlar varken önünde şampiyonlukla bitirmek isteyebilir. Beşiktaş ile arada iletişim kurulduğu zaman her şey olabilir." dedi.

"KERİM FREI'I ETO'O OLAYI OLMADAN İSTEDİM"

Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu'nu istediğini de tekrarlayan Rıza Çalımbay, "Ben burada gerçek ne ise onu anlatıyorum. Ben Kerim'i Eto'o olayı olmadan önce istemiştim. Eğer Beşiktaş bir tane forvet alırsa Ömer'i de alırız. Eto'o kalsa da forvet transferi yapılacak. Olcay da yazılıyor Necip de. Necip'i Beşiktaş olsam ben de vermem" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Samuel Eto Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title