Haberler

Reynmen kendisi için "Ajdar'a yazık ettik" diyen MÜYAP Başkanı'na ateş püskürdü

Güncelleme:

Ela şarkısıyla müzik piyasasında isminden söz ettiren Reynmen, kendisi için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" diyen MÜYAP Başkanı'na sitem etti.

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Reynmen için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" dedi. Seyhan'ın sözlerine Instagram hesabından cevap veren Reynmen, "Beni paraları ile satın alamadıkları için böyle yapıyorlar" dedi.

"BENİ PARAYLA SATIN ALAMAYACAKLARI İÇİN HAKKIMDA KONUŞUYORLAR"

Reynmen, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Abi ne diyon ya? Beni siz var etmediniz ve siz de yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz değil mi? Acaba Seyhan Müzik'te olsaydım Bülent Seyhan abimiz benim için aynı şeyleri söyler miydi? Müzik yapacak arkadaşlara da bir tavsiyem son iki parçamda size yerinize de denediğim ve parayla satın alamayacağınız bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Türkiye'deki hiçbir müzik şirketiyle anlaşmayın. Çünkü hepiniz onlardan kat be kat daha güçlüsünüz. Şu an benim üzerime bu kadar gelmelerinin ve sanatçılarını benim hakkımda kötü konuşturmalarının sebebi; sahip oldukları müzik şirketlerinin hiçbirisinin beni paralarıyla satın alamayacaklarını bilmeleri. Velhasıl kelam kedi ulaşamadığı şeye 'Ajdar'a haksızlık etmişiz diyor'"

Reynmen kendisi için 'Ajdar'a yazık ettik' diyen MÜYAP Başkanı'na ateş püskürdü

"REYNMEN SEKTÖRE ZARAR VERİYOR"

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, yaptığı açıklamada "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi. Bazı isimler YouTube'dan sahte tık satın alıyor. Sahnelerine bir bakıyorsun, ses yok, şov yok, seyirci yok. MÜYAP olarak sahte tıkları araştıracağız" dedi. Seyhan aynı zaman Reynmen'in şarkısıyla dans eden Hadise ve Ebru Polat için de "Menfaat uğruna ne kadar boş olduklarını kanıtladılar." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reynmen Seyhan Ajdar Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (127)

Balçovalı:

Danimarka dışişleri bakanı çok güzel bir bayan.Ben aşık oldum galiba.

30
37
yanıtYanıtla
Muro:

La sen de her yere gidenlerdensin galiba

yanıt1
yanıt3
Gerçek balçovalı:

Bu yorumu ben yazmadım.Bilginize.İyi tatiller.

yanıt15
yanıt4
İspiyoncu:

MAL DÜRBÜNLÜ DANİMARKA DIŞİŞLERİ BAKANI BAYAN DEĞİL ERKEK.YORUM YAZMADAN ÖNCE GİT İLİM İRFAN ÖĞREN.

yanıt26
yanıt6
Balçovalı:

Mal ispiyoncu sen git ilim irfan öğren danimarka dışişleri bakanı karı.

yanıt9
yanıt0
:

KRİSTİAN JENSEN. . . sence kadın mı erkek mi ibrik kafalı

yanıt10
yanıt9
İspiyoncu:

Benim nick ile sahte yorum yazılıyor.Hayranlarıma sesleniyorum sakin olun galeyana gelmeyin.Bu bir provakosyon.Muhtemelen bu ißi dürbünlü denilen gevşek organize ediyor.Üçüncü tarafların bilgilerine arz ederim.Saygılar.

yanıt36
yanıt0
Birisi:

bence alabula

yanıt8
yanıt0
Ötekisi:

BENCEDE ALABULA...

yanıt3
yanıt0
DEVE:

Hakikaten doğru. Ajdar en azından usta sanatçılara sagılıydı. Bu herkese saygısız bir kopuk.

8
18
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title