Haberler

    Dursun Özbek, Riva ve Florya Arazileri İçin Camiadan İzin İsteyecek

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya arazilerinin yeniden yapılandırılması için camiadan izin isteyecek, izin verilmezse seçime gidecek.

    Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in, Riva ve Florya arazilerinin yeniden yapılandırılması için isteyeceği yetki öncesi camiaya mesaj yolladığı öğrenildi. Özbek'in, yönetim kuruluyla da paylaştığı bu görüşünü yavaş yavaş caima içindeki önemli isimlere de ileteceği ve eğer beklediği yetkiyi alamazsa tıpkı Ünal Aysal'ın yaptığı gibi rest çekerek seçim kararı alacağı öğrenildi.

    ESKİ BAŞKANLARDAN ELEŞTİRİ YOK

    Son divan kurulunda Riva ve Florya projelerini anlatırken Adnan Öztürk ve Ahmet Özdoğan dışında eski başkanlardan eleştiri gelmemişti. Ancak yetki için olağanüstü kongre kararı alınması ve son söz için burada toplanılması sözü verilmişti.

    ÜNAL AYSAL İSTİFA ETMİŞTİ

    Riva ve Florya projelerini üyelere anlatmaya devam edecek olan Dursun Özbek'in, eski başkanlar ile önümüzdeki ay bir araya gelerek daha kapsamlı bir şekilde proje üzerine bilgilendirme yapması da bekleniyor.

    Fotomaç'a göre Özbek'in ekim ayı başında yapılacak olan yetki kongresinde beklediği desteği alamazsa aynı Ünal Aysal gibi "Madem ki siz benim projelerimi onaylamadınız bende gereğini yapacağım" demesi bekleniyor. Şimdi ekim ayına uzun bir zaman olmasına rağmen Özbek'in camiaya yapacağı hamleler de merakla bekleniyor.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Adnan Öztürk Galatasaray Ünal Aysal Riva Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title