Haberler

Resmi Nikahı Olmayan Çiftler, Çocuklarıyla Birlikte "Evet" Dedi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, resmi nikahı olmayan 30 çifti, İstanbul Boğazı'nda evlendirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, resmi nikahı olmayan 30 çifti, İstanbul Boğazı'nda evlendirdi.

Kucaklarında çocuklarıyla birlikte bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen çiftler, İstanbul manzarası karşısında hem pasta kesti hem de göbek attı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ilçede nikahsız yaşayan 30 çifti İstanbul Boğazı'nda düzenlenen tekne turuyla evlendirdi. Çiftler, nikahları kıyılmadan önce korna sesleri yankılanarak gelin arabalarıyla birlikte Kabataş İskelesi'ne geldi. Gelinlikleri ve damatlıklarıyla birlikte belediyenin tahsis etmiş olduğu vapura binen çiftler, çocuklarını kucaklarına alarak iyi günde kötü günde birlikte yaşlanmak için "evet"

dedi.

En mutlu günlerinde çiftleri yalnız bırakmayan ailelerde bu mutluluğa şahit olmanın sevincini yaşadı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından nikahları kıyılan çiftlerin bazıları hamile, bazıları çocuklu,

bazıları da ayrılıp tekrar birleşmek isteyenlerdi. Nikahları kıyıldıktan sonra pasta kesen çiftler, vapur turu yaparak hem misket oynadı hem de göbek attı.

4 senedir imam nikahıyla yaşayan ve 3 çocuk annesi olan Aysun Kocasoy, yaşadığı duyguyu şöyle özetledi:

"Çok güzel bir duygu. 14 yaşımda evlendim. Yaşım tutmuyor diye resmi nikah kıyamıyorduk. 18 yaşıma girince resmi nikahımı kıydık. 3 tane de çocuğumuz var. Çok mutluyum. 2 genci sevindirdiler Allah belediyemizden razı olsun."

Eşi Mesut Kocasoy ise karısını sevdiği için kaçırdığını ancak resmi nikah kıyamadığını söyledi.

14 yıldır evli olup geçen sene boşanan Mesut ve Bahriye çifti ikinci kez nikah tazeledi. Çift, "Ayrılmıştık, 2 tane çocuğumuz var. Tekrar bir araya geldik. Çok mutluyuz" diye konuştu.

9 aylık hamile olan Sadet Köse ise, çok güzel bir mutluluk olduğunu Allah'ın herkese nasip etmesi gereken bir duygu olduğunu dile getirdi.

Resmi nikahı olan çiftlere bir ömür mutluluklar dileyen Gaziosmanpaşa Belediyesi Dr. Erhan Erol, "İstanbul Boğazı'nda yapacağımız resmi nikahı, Allah herkese nasip etsin. Bu güzel günde çiftlere, evlatlarıyla birlikte hayırlı mutlu bir ömürler diliyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Serdar Yavuz ise, "Vatandaşlarımızın resmi nikahla bir araya gelmelerini ve birlikteliklerini sürdürmelerini ayrıca çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir aile ortamında büyümelerine çok önem veriyoruz. Bu yüzden bu nikahın çok hayırlı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Resmi nikahları kıyılan çiftler, aile cüzdanlarını Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz'un elinden aldı. Daha sonra çiftler, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Gümüşyaka'daki Eğitim Merkezi'nde balayı yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Erhan Erol İstanbul Kabataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title