Haberler

Renkli Afiş

Güncelleme:

Başrollerini Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Metin Zakoğlu ve Nedim Saban'ın paylaştığı 'Bahtiyar Bahtıkara' filminin vizyon tarihi belli oldu.

19 Mayıs'ta beyazperde de olacak filmin afişi de çıktı. Renkli afişiyle dikkat çeken projenin, fragman da video paylaşım siteleri ve sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Muğla'nın ilçelerinde ve köylerinde çekilen film için Salkım, "Bu zamanda saf aşkı anlatan en güzel komedi" dedi. Yapımcılığını Mehmet Yıldırım ve İhsan Karademir'in yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer'in oturuyor. 'Bir Gırık Aşk Hikayesi' sloganıyla çekilen filmin senaryosunu İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı kaleme alırken müziklerini ise Olcay Demirci ve Samet Kılıç yaptı.

Filmin Konusu;

Bahtiyar Hoca (Kadir Çöpdemir), annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize (Yeşim Salkım) ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Çöpdemir Yeşim Salkım 19 Mayıs Muğla Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title