Haberler

    Teknik Direktör Redknapp, Villas-Boas'ı Eleştirdi

    Güncelleme:

    QPR Teknik Direktörü Redknapp, kimsenin Andre Villas-Boas'ı suçlamadığını ancak görevine son verilmesinin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

    Queens Park Rangers Teknik Direktörü Harry Redknapp, kimsenin Andre Villas-Boas'ı suçlamadığını ancak görevine son verilmesinin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

    Geçtiğimiz hafta Premier Lig'de oynadığı maçta Liverpool'a 5-0 yenilen Tottenham, maçtan sonra Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı.

    66 yaşındak teknik adam verdiği demeçte, "Kulübü suçlayamazsınız. Onlar oyuncuları için bir sürü para harcadı. Ama maalesef Villas-Boas, bu takıma faydası olmayan birçok oyuncuyu kadroya dahil etti. Böyle oyuncuları getiren kişilere neler olacabileceğini herkes bilir." şeklinde konuştu.

    İngiliz çalıştırıcı, Tottenham'ın zirve mücadelesinde hala iddialı olabileceğini, "Takımı yeteri kadar geliştiremediler. Ama h acirc;l acirc; ligi ilk dörtte bitirebilecek kaliteye sahipler." sözleriyle dile getirdi.

    Redknapp, Portekizli çalıştırıcının yerini Tim Sherwood'un alması gerektiğini de söylerken, "Tottenham'da harika zaman geçirdim ama QPR'de güzel bir işim var. Burada iyi insanlar için çalışıyorum. Eğer Sherwood yabancı ya da daha seksi bir isim olsaydı işi o alabilirdi. Umarım onlar İtalyan, Alman ya da Fransız birisini getirmeye kalkmazlar ve Tim'in işini yapmasına izin verirler." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tim Sherwood Liverpool Tottenham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title