Haberler

Recep İvedik 6 nerede çekildi, hangi ülkede geçiyor? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede çekilmiştir? Kenya'da mı Türkiye'de mi?

Güncelleme:

Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 6 bugün TV8 'de TV'de ilk olarak ekranlara gelecek. Bunun ardından izleyiciler Recep İvedik 6 nerede çekildi? Recep İvedik 6 hangi ülkede geçiyor? Recep İvedik 6 hangi ülkede çekilmiştir merak etti. Peki, Recep İvedik 6 nerede çekildi sizler için kısaca cevaplayalım.

Recep İvedik 6 serisinin son filmidir. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Nurullah Çelebi'nin yer aldığı Recep İvedik 6 filmi nerede çekildi, nerede çekiliyor sizler için araştırdık. Recep İvedik 6 hangi ülkede geçiyor? Recep İvedik 6 konusu hangi ülkede yer alıyor? Recep İvedik 6 Kenya'da mı çekildi Türkiye'de mi?

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Recep İvedik 6 bugün 18 Temmuz Pazar günü TV8 ekranlarında akşam saat 21:00 'da ekranlara gelecek.

RECEP İVEDİK 6 NEREDE ÇEKİLDİ? HANGİ ÜLKEDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri 3 Eylül 2018'de başladı. Çekimlerin bir bölümünün Bursa'nın Karacabey ilçesindeki longoz ormanında yapılacağı duyuruldu.

Filmdeki sahnelerin çoğu konu olarak Kenya ülkesinde geçmektedir. Fakat filmin çekildiği yer Bursa'nın Karacabey ilçesi olarak bilinmektedir.

Recep İvedik 6 nerede çekildi, hangi ülkede geçiyor? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede çekilmiştir? Kenya'da mı Türkiye'de mi?

RECEP İVEDİK 6 KONUSU NE?

Recep İvedik'in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alır. Davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağrılmaktadır. Daveti memnuniyetle karşılayan Recep, arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak Konya'ya doğru yola koyulur. Daha yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşayan ikili, yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya'da bulur. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya'ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye'ye geri dönmenin yolunu arar. Bilmedikleri bir coğrafyada bulunan Recep ile Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında bulur. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep'in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.

Recep İvedik serisinin altıncısının yönetmenliğinde ve yapımcılığında yine Togan Gökbakar'ın ve senaryosunda Şahan Gökbakar'ın imzası var. Başrollerde ise Şahan Gökbakar, Nurullah Çelebi, Somer Karvan ve Furkan Bayraktar yer alıyor.

RECEP İVEDİK 6 OYUNCULARI KİMLER?

Şahan Gökbakar - Recep İvedik

Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam

Mbaye Dieng - Songa

Chidi Benjamin John - Nahu Sef

Kepsin Misodi Teke - Hunkutu Sef

Lorraine Kadye - Zouya

Somer Karvan - Tur rehberi Ersin

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title