Haberler

Real Madrid, Schalke'yi 3-1 Yendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Schalke'yi 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı. Ronaldo, Madrid'in en golcü 4. futbolcusu oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Schalke'yi deplasmanda 6-1 yenen İspanyol ekibi Real Madrid, bu kez Alman rakini Santiago Bernabeu'da ağırladı. Real Madrid rövanş maçını da 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

RONALDO MAÇI KOPARDI

Maça tempolu başlayan Real Madrid, 21. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle Schalke karşısında 1-0 öne geçti. Alman ekibi, 31. dakikada Tim Hoogland ile Real Madrid'e cevap verdi ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Real Madrid, Schalke'yi sürekli yarı sahasında hapsetti. Maçın 74. dakikasında Cristiano Ronaldo ile 2-1 öne geçen Real Madrid, 75. dakikada Alvaro Morata ile durumu 3-1 yaptı.

CR7, KENDİ REKORUNU KIRDI

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Schalke karşısında attığı iki golle yine tarih yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 13 gole ulaşan Ronaldo, Schalke karşısında kendi rekorunu kırmış oldu.

EN GOLCÜ 4. FUTBOLCU OLDU

Ayrıca Real Madrid'de 242 gole ulaşan Portekizli, Ferenc Puskas ile birlikte Madrid ekibinin en golcü 4. futbolcusu olmayı başardı. Bu arada Real Madrid'de iki asist yapan Gareth Bale, gecenin alkış toplayanlarından oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title