Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı: Adil Öksüz Kesin Olarak Türkiye'de ve Marmara Bölgesinde

Güncelleme:

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında "Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri" dediği kişiden gelen bir bilgiyle, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Türkiye'de hatta Marmara Bölgesi'nde bir yerde olduğunu iddia etti.

Bugüne kadar FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde önemli rol oynayan ve serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolan Adil Öksüz'ün Türkiye'den kaçtığını iddia eden Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında yeni bir iddia ortaya attı.

ÖNCE "KAÇTI" DEDİ

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında konuşan Kütahyalı, önce Adil Öksüz'ün kesin olarak Türkiye dışına çıktığını, MİT'in tespit ettiği 10 pasaportundan birini kullanarak yurt dışına kaçtığını söyledi.

Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin de Öksüz'ün Trabzon üzerinden Gürcistan taraflarına kaçmış olabileceğini iddia etti.

"TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİ MESAJ ATTI"

Ancak programın ilerleyen dakikalarında Kütahyalı, telefonuna gelen bir mesajı okuduktan sonra Adil Öksüz'ün kesin olarak halen Türkiye'de olduğunu öne sürerek "Yüzde yüz Türkiye'de. Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri mesaj attı. Kesin olarak" dedi.

"MARMARA BÖLGESİNDE BİR YERDE"

İsmail Hakkı Pekin de bu iddianın doğru olabileceğini belirterek "Daha önce Türkiye'ye çıkanların görüntüleri bir şekilde çıktı. Ama onun çıkmadı. Türkiye'nün neresinde olduğu bilgisini karşılaştırdığımız zaman bu bilginin doğruluğunu anlayabiliriz" dedi.

Bunun üzerine Kütahyalı "Adil Öksüz Marmara bölgesinde. Kesin olarak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Habertürk Marmara Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title