Haberler

Ramazan Sokağına Talha Bora Öge konuk oldu

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın başlatmış olduğu geleneksel Ramazan Sokağına bu akşam, şair, yazar Talha Bora Öge Konuk oldu. Vatandaşlarımız, sanatçıya büyük ilgi gösterdi.

Ramazan ayının 14'üncü gecesinde geleneksel Ramazan Sokağı etkinliklerine şair yazar Talha Bora Öge konuk oldu. Kırıkkaleli vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılanan sanatçı Talha Bora Öge, okuduğu şiirlerle ve türkülerle vatandaşlarımıza keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Yüzlerce vatandaşımızın katıldığı etkinliğe, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz ve il protokolü de misafir oldu. Okuduğu şiir ve türkülerle vatandaşlarımızın ve protokol üyelerinin beğenisini kazanan Sanatçı Öge, Hayatının bir döneminin Kırıkkale'de geçtiğini ve bir dönem Kırıkkale'de özel bir radyoda çalıştığını anlattı.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada, Sanatçı Talha Bora Öge ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başkanımız sanatçı Öge'nin sahnede anlattığı Kırıkkale anılarına vurgu yaparak, "Yolu Kırıkkale'den geçen herkes Kırıkkale'yi anlatırken güzel, hoş anılarıyla anlatıyorlar ama sizin kadar güzel anlatan da çok az bulunuyor, başka şehirden Kırıkkalemize tayinle gelen devlet memurları emekli olduktan sonra Kırıkkale'den ayrılmak istemiyorlar. Emekli Emniyet müdürleri, emekli Valiler, emekli müftüler, Kırıkkale'ye yerleşiyorlar. Allah'ın hikmetidir gece saat 3:30'da Kırıkkale'de bir radyo istasyonunda dinleyici aradığınız günlerden bu gün bu meydanda binlerin huzurunda olmayı nasip ettiyse Allah, ne kadar şükretsek, ne kadar şükretseniz azdır. İyi ki geldiniz Allah nasip ederse inşallah bundan sonraki her etkinliğimizde burada olun çünkü Kırıkkale'de çok kuvvetli bir seven kitleniz var." Dedi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Vali Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte sanatçı Talha Bora Öge'ye, üzerinde Kırıkkale simgeleri taşıyan çini işlemeli bir porselen tabak hediye etti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği sanatçı Öge, gecenin sonunda Hayranlarıyla fotoğraf çektirerek, imzalı kitap dağıttı. Kırıkkale'li vatandaşlarımız bu güzel geceden duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'ya Teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Haktankaçmaz Mehmet Saygılı Talha Bora Öge Kırıkkale Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title