Haberler

Rakka Halkı Pyd'den Rahatsız- Pyd/pkk Halka Ateş Açtı

- Rakka halkı PYD'den rahatsız PYK/PKK halka ateş açtıRAKKA - PYD/PKK'nın işgali altındaki Suriye'nin Rakka kentinde halk, tutuklamalara ve vergilere karşı protesto düzenledi, PYD'liler protestocuların üstüne ateş açtı.

- Rakka halkı PYD'den rahatsız

PYK/ Pkk halka ateş açtı

RAKKA - PYD/PKK'nın işgali altındaki Suriye'nin Rakka kentinde halk, tutuklamalara ve vergilere karşı protesto düzenledi, PYD'liler protestocuların üstüne ateş açtı.

PYD/PKK'nın Suriye'deki baskıcı yönetimi tepkiler çekmeye devam ediyor. PYD/PKK'nın işgali altındaki Suriye'nin Rakka kentinde baskıcı yönetimi eleştiren bir kadının tutuklanması ve aşırı vergiler protestolara sebep oldu. Protestoculara gerçek mermilerle ateş eden PYD/PKK'lılar, protestocuları dağıttı.

Gösteriden sonra serbest bırakılan kadın, işkenceye maruz kaldığını iddia etti. Özellikle Zeytin Dalı Harekatından sonra PYD/PKK'nın Rakka'da sivillere karşı uyguladığı adaletsiz ve yasadışı muamele halk tarafından tepki görüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Rakka PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title