Haberler

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman, mavi mayosuyla cesur pozlar verdi

Güncelleme:

Rafet El Roman'ın kendisi gibi şarkıcı olan kızı Su El Roman, havuz başında mavi mayosuyla verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Su El Roman'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Rafet El Roman'ın büyük kızı Su El Roman, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirdi.

Rafet El Roman'ın Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan büyük kızı Su El Roman, tatilde çektiği mayolu karelerini takipçileriyle paylaştı. Almanya'da büyüyen genç şarkıcının mayolu pozları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

ANNESİ PAYLAŞIMINA "BEYAZ KUĞUM BENİM" NOTUNU DÜŞTÜ

Su El Roman'ın "Havuzbaşı Hikayeleri" notuyla paylaştığı fotoğraflara annesinden de yorum geldi. Tuğba Altıntop kızının bu karelerinin altına "Beyaz kuğum benim" notunu düştü.

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman'ın mayolu pozlarına beğeni yağdı

ÜÇ YIL ÖNCE TÜRKİYE'YE DÖNMÜŞTÜ

Tuğba Altıntop 1996'da nikah masasına oturduğu şarkıcı Rafet El Roman'dan 2002'de boşanmış, bu evlilikten iki kızı olmuştu. Babalarının yanında Almanya'da büyüyen Su (22) ile Şevval (20) üç yıl önce yarı zamanlı Türkiye'ye dönmüştü.

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman'ın mayolu pozlarına beğeni yağdı

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman'ın mayolu pozlarına beğeni yağdı

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman'ın mayolu pozlarına beğeni yağdı

Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman'ın mayolu pozlarına beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Altıntop Rafet El Roman Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (88)

ÇAĞDAŞLIK:

Bu ne ya. . et pazarı gibi. . . satılık et gibi kendi vucutlarını sergiliyorlar. . . . Yazık!!!

135
39
yanıtYanıtla
AHMET:

merhaba güzel bayan konyalı muhafazakar müteahhidim tanışalım imkanım iyi

49
42
yanıtYanıtla
Aaa:

:))))))))))

yanıt0
yanıt0
Mavi Klasörlü CHP''li:

Emekli Belediye Başkanıyım. Şişli''nin yarısı benim. Tanışalım elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam.

yanıt2
yanıt4
su:

abi muteahhıt olmussun ama zeka sıfır ya haberın altına yazdığın seye bak :)))

yanıt2
yanıt0
Gül:

numaranı yaz

yanıt0
yanıt0
KAPLAN:

Babası acaba bu fotoları gördüğünde ne düşünüyor onu merak ediyorum

67
21
yanıtYanıtla
hugara mugara hu:

kaplan gurur duyuyordur

yanıt2
yanıt0
sahin:

ne düşünecek gurur duyuyordur

yanıt2
yanıt0
emre:

babası da kızı yaşında çıtır kızlarla takılmakla meşgul :D

yanıt1
yanıt1
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title