Haberler

Radyoloji Uzmanlarına ve Teknisyenlere Bilgisayar Yazılımları Tanıtıldı

Turmap Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi ile Bilfo Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Limited Şirketi Tarafından, Radyoloji Uzmanlarına ve Teknisyenlerine Mediplus ve Otomasyon Sistemlerinin Son Sürümleri Tanıtıldı.

Turmap Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi ile Bilfo Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Limited Şirketi tarafından, radyoloji uzmanlarına ve teknisyenlerine MediPlus ve otomasyon sistemlerinin son sürümleri tanıtıldı.

Van Sağlık İl Müdürlüğü Eğitim Sağlık Ocağı'nda (ESO) yapılan tanıtım, Ankara'dan gelen bilişim teknolojileri firmaları tarafından düzenlendi. Hastanelerde, hasta kayıtları için kullanılan sistemlerin son sürümlerini geliştiren firmalar, özellikleri konusunda katılımcılara bilgi verdi. İlk olarak Turmap Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Resül Kebir, slayt sunum eşliğinde MediPlus Entegre Radyoloji Bilgi Sistemi'ni tanıttı. Ardından Bilfo Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Limited Şirketi Genel Müdürü Ali Üstündağ tarafından ise Laboratuar Enformasyon Sistemleri (LIS) ile Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) hakkında bilgiler sunuldu.

Tanıtım toplantısı soruların cevaplanması ile son buldu.

(SER-MET-Y)

19.06.2007 19:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title