Haberler

Radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti

Güncelleme:

Rock FM'de yaptığı yayınlarla tanınan ve son olarak Açık Radyo'da program yapan genç radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti.

Rock, metal müzik camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden, radyo programcısı ve DJ Elçin Özsoy, hayatını kaybetti.

Bir dönem Rock FM'de yaptığı programlarla tanınan Elçin Özsoy, son olarak Açık Radyo'da görev yaptı. Özsoy'un vefatı üzerine Açık Radyo'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Dostumuz, programcımız Elçin Özsoy'un vefat haberini aldık. Çok üzgünüz. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAKİ SON PAYLAŞIMI

Elçin Özsoy'un sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da ortaya çıktı. Özsoy, Instagram hesabının hikayeler kısmından 2016 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti

ELÇİN ÖZSOY KİMDİR?

Eskişehir'de doğan Elçin Özsoy, 2010 yılından bu yana radyo programcılığı ve Dj'lik yapıyordu. Bir dönem Rock FM'de çalışan Özsoy, Cover Station/Mixed Folder adında programlarla 4 yıl görev yaptı. Daha sonra buradan ayrılan Özsoy, Mixed Folder ile Açık Radyo'de program yapıyordu.

Radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti

Radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti

Radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti

Radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (40)

cemalettin mabedi:

Niye bu kadar ölümüne şaşırılıyorki ölümsüzmüydü yoksa . agızların tadını kaçıran ölüm anzızın gelecek ve hesap başlayacak

14
38
yanıtYanıtla
mert:

senin gibi biri aptalca bir yorum yapmasa olmaz. . . . . . git işine

yanıt24
yanıt7
MAHMUT:

Kadın şukadar yıl şurada şukadar yılda burada çalışmış. . . . eee peki neden ölmüş. Bi zahmet diyeydiniz.

28
4
yanıtYanıtla
darkman:

kimse açıklama yapmadığına göre uyuşturucu yada intahar olabilir

yanıt4
yanıt4
adil:

Bugün Allah için ne yaptın. Hiçbişi mi ? Hiçbişisin o zaman. Hiçbişiler için hiç üzüntü hissetmiyorum.

7
24
yanıtYanıtla
Sevgican:

Gerizekalı yaşattığını yaşamadan ölme

yanıt3
yanıt1
KADİR BEYY:

ADİL NE LAN SEPET KAFA AZICIK AKILLI OL

yanıt1
yanıt1
Tekin Irengun:

Bugun allahnicin seni evirip çevirip dövmek var aslinda ama hicbirsey olduğun için o na da değmezsin allahinda umurumda değil aslında.

yanıt9
yanıt1
Hoca:

Allah belasını vermiş.

5
21
yanıtYanıtla
Hkk:

Darısı senin başına

yanıt7
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title