Haberler

Putin kameralar önünde Ermenistan Başbakanı'nın yüzüne telefon kapattı

Güncelleme:

Azerbaycan'dan darbe üstüne darbe yiyen Ermenistan, Rusya'dan da beklediği desteği göremedi. Rus televizyonun yayınladığı görüntülerde Putin, "Şu anda meşgulüm" diyerek Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın yüzüne telefon kapattı.

Azerbaycan ordusu Dağlık Karabağ'da işgal altındaki bölgeleri tek tek kurtarırken, çatışmalarda hezimete uğrayan Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan, Rusya Devlet Başkanı Putin'i aradı. Ancak bu görüşmeden istediği sonucu alamayan Peşinya, Putin'in telefonu yüzüne kapatması ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

GÖRÜNTÜLERİ RUS TELEVİZYONU YAYINLADI

Rusya-1 televizyonunun servis ettiği görüntülerde, canlı yayında gazetecilere siyasi gündem hakkında açıklamalarda bulunan Putin, kendisini arayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın yüzüne telefon kapattı.

"ŞU ANDA MEŞGULÜM, SONRA KONUŞURUZ"

Gazetecilerin gözü önünde Paşinyan'ın telefonunu açarak, "Şu anda meşgulüm, sonra konuşuruz" dedikten hemen sonra görüşmeyi sonlandıran Putin'in tavrı, oldukça ses getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Cep Telefonu Ermenistan Rusya Haberler

500

Yorumlar (86)

Gercek:

Bizde davosta posta koyar gibi yaptik sonra o postaya cevap olarak kudus baskent oldu sesiz filim izler gibi izledik sonra anladik ki davos senaryomus

27
36
yanıtYanıtla
Ceyhun öz:

O kafani kumdan cikarda dunyaya bi bak bakalim Kuresel anlamda neler oluyor..

yanıt3
yanıt1
Yaşar:

Ne yapsaydı adam. Canlı yayında az işim var deyip dışarı mı çıksaydı. Yada ne bileyim paşinyanla savaşı mı konuşsaydı.Kim olsa aynı şeyi yapardı. Paşinyanla yanlış zamanı seçmiş sadece. Haber mi bu yani. Algı operasyonu yapmayın ya..

yanıt1
yanıt0
Eko:

Sen daha film yazmasını bilmiyon, ne yorum yapiyon

yanıt2
yanıt2
real madara:

gerçek gerçek konuşma ne alakası var davosla

yanıt1
yanıt1
Ali:

Bence kameralar önünde rol kesmişler bugune kadar kamu onunde kaç telefona bakan lider görülmüş putin in işi yok telefona bakicak onun telefonu çalmadan önce kaç tane ozel kalemden geçiyordur... bence aldatmaca bir tezgah ya da Azerbeycan ve Türkiyeye mesaj ben ugrasmiyorum istediginizi yapin...

46
10
yanıtYanıtla
sezgin:

teşekkürler Rusya her zaman haklının yanında ol

18
34
yanıtYanıtla
Coşkun:

Durumu bu hale getiren Ruslar. Türk yurdundan insanları sürerek Ermenistan kuran ruslardır. Egeden hasara arada bent koyan ruslardır.

yanıt7
yanıt0
ELAZIĞLI DELİ TÜRK:

Putin de bıkmış bunlardan ne silah alırlar ne savaşmayı biliyorlar. . . ama sallamaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Biraz sabretse Putin, kısa zaman sonra arayıp rahatsız edecek adam kalmayacak zaten.

36
5
yanıtYanıtla
Dağdeleoğlu:

Rusya küresel güç. Adil olmak zorunda. Şayet bu davada taraf tutarsa, bu niteliğine kimse inanmaz. Özellikle Türk dünyasında büyük itibar kaybı olur.

14
26
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title