Haberler

Pudingli Kurabiye Tarifi - Çok Beğenilen Kolay Kurabiye

Adı duyulduğunda gözleri sütle yapılmış, kurabiyenin içerisine yada üzerine konulmuş puding arayanlardan mısınız? O zaman bu kurabiye ezberlerinizi bozacak.

Adı duyulduğunda gözleri sütle yapılmış, kurabiyenin içerisine yada üzerine konulmuş puding arayanlardan mısınız? O zaman bu kurabiye ezberlerinizi bozacak. İçerisine eklenen toz pudingle farklı bir aroma kazanan pudingli kurabiye çay saatleriniz için güzel bir seçenek olacaktır. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebileceğiniz kurabiyenizin malzemeleri bütçenizi, yapımı da sizi zorlamayacak şekildedir. Bizce bu kurabiye favori kurabiyelerinizden olmaya aday. Tek bir malzemeyi değiştirerek her gün farklı kurabiyeler yiyebilecek ve ona bir kere daha hayran kalacaksınız. Bugün kakaolu pudingle yarın muzlu pudingle yapmaya ne dersiniz? : ) Kolaylığı ve lezzetiyle gönüllere taht kuracak pudingli kurabiye nasıl yapılır? merak edenler buyurun videomuza. Tarifimizi denemeyi ve defterinize eklemeyi unutmayın. Şimdiden afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title