Haberler

Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı'dan Şevki Sözen yüzünden ayrıldığını doğruladı

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli, Twitter üzerinden programa veda ettiğini açıkladı. Verimli, vedasını her ne kadar kişisel hassasiyetlere dayandırsa da takipçisiyle yaptığı konuşma, ayrılığın sebebinin program partneri Şevki Sözen olduğunu ortaya çıkardı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden programa veda ettiğini açıkladı.

ARİF VERİMLİ'NİN VEDA PAYLAŞIMI

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılıkla ilgili yaptığı ilk açıklama şu şekilde:

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

ASIL SEBEP TAKİPÇİSİNİN YORUMU ÜZERİNE ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 13 yıldır ekran karşısına çıkan Arif Verimli, paylaşımında ayrılık sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandırdı. Ancak geçtiğimiz günlerde program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma, sosyal medya kullanıcıları tarafından hatırlatılınca, gerçeği açıklamak zorunda kaldı. Verimli, takipçisinden gelen, "Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu." yorumu üzerine, "Evet, teşekkür ederim." diye konuştu.

Psikiyatristi Arif Verimli, Müge Anlı'dan Şevkin Sözen yüzünden ayrıldığını doğruladı

PROGRAMDA GERGİNLİK YAŞANMIŞTI

Canlı yayın sırasında Müge Anlı ele aldığı bir konu sonrası Arif Verimli'ye, "Hocam biz ne yapalım Bakırköy Devlet Hastanesi'ne falan mı götürelim?" sorusunu sormuştu. Soru üzerine Verimli ise Şevki Sözen'e imada bulunarak, "Valla Şevki söylesin ne diyecekse o konuda." sözlerinde bulunmuştu. Arif Verimli'nin bu çıkışı sonrası programda kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. Müge Anlı, yaşanan ayrılık sonrası haberi, programın 27 Ocak tarihli bölümünde vermişti. Anlı, Verimli'nin ertelenemeyecek işleri nedeniyle aralarında olamayacağını kaydetmişti.

Psikiyatristi Arif Verimli, Müge Anlı'dan Şevkin Sözen yüzünden ayrıldığını doğruladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Twitter Haberler

500

Yorumlar (104)

Adanalı:

Müge anlıyı seyrediyorum arif verimli orda fazlalıktı ayrılması iyi olmuş.

19
46
yanıtYanıtla
doğrucu:

seni alsınlar ozaman

yanıt14
yanıt1
Türk:

Böyle saçmasapan konuşmaları bırakalım lütfen. Oradaki bütün hocalarımız da çok değerli.

yanıt2
yanıt0
Sevim:

Arif bey zaten hiç bir zaman kendi konusunda yorum yapmıyordu ki, Şevki bey çok kibar nerde ne zaman konuşacağını bilen biri, üstelik Muge anli ya en çok yardımı dokunan biri, şimdiye kadar gereksiz hiç bir konusmasi olmadı.Sevki Bey orda kalsin . Arif beyin yolu açık olsun .

41
18
yanıtYanıtla
x:

ben tartiştikları programi izliyordum.Arif hocam gereksiz küsluk yati.Şevki bey fikrini söyledi.bence bir psikologa yakişmadı bu tavrı izlerkende verdigi tepki garip gelmişti.adam fikrinidemi söylemeyecek bu nasıl düsünce küsme biçimı böyle.birde sevki bey gayet kibar bir sekilde söyledi.kendine hiç yakiştiramadim.

43
13
yanıtYanıtla
sağlıkçı:

daha sen psikologla psikiyatrisi ayıramıyorsunki şu haklı bu haklı diyorsun şevki hoca arif hocanın tırnağı olamaz

yanıt12
yanıt15
Ayfer kural:

Hocama çok saygı duyuyorum ama artık olmuyordu hiç yeri olmayan yerlerde yorum yapıyordu. Meslek yıpranması olabilir tabi psikiyatri uzmanları daha iyi bilir. Şevki hocamı suçlaması hiç kendisine yakışmadı. Şevki hocam A çok saygı duyuyorum mügeciğimin erkek versiyonu :) çok güzel yerinde tespitler yapıyor. Program daki mügeciğimden sonra en gerekli kişi. Arif hocam bu durumu kompleks yapmış olabilir. Olayın Şevki hocamla hiçbir alakası yok. Keşke böyle yapmasaydı arif hocam başta kişiliğine ve mesleğine hiç yakışmadı.

48
7
yanıtYanıtla
Melis öz:

İsabet olmuş, yıllardır süs bitkisi gibi oturup boş yere para aldı , psikiyatrist dediğin kişi egosunu dogru yönlendirmeyi herkesten iyi başarmalıdır , alınganlık, küslük bunlar hiç profesyonel davranışlar değil.

46
7
yanıtYanıtla
xy:

adam dik bir duruş sergilemiş takdire şayan. müge bu ukala ve çok bilmiş tavırlar ile baş başa devam etsin şimdi. . .

40
11
yanıtYanıtla
Wl:

Çok üniversite okumak aptallığı gelisememisligu tirpuleyip yeni ufuklar açmıyor. Bizim insanımız bunu anlamıyorum.

yanıt13
yanıt3
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title