Haberler

Provokatörler rahat durmuyor! Fransa'da "Allah'u Ekber" diyerek polise saldıran kişi aşırı sağcı çıktı

Güncelleme:

Fransa'nın Avignon kentinde "Allah'u Ekber" diyerek polise saldırdıktan sonra öldürülen kişinin, aşırı sağcı grup olan Generation Identity'ye mensup olduğu ortaya çıktı. Fransız basınında saldırıya ilişkin "İslamcı bir saldırı" yorumu yapılmıştı.

Fransa'nın Avignon kentinde yoldan geçenlere "Allah'u Ekber" diye bağıran ve devriye gezen polis aracına silah doğrultan bir kişinin vurularak etkisiz hale getirildiği olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

The Independent'ta yer alan habere göre; bir polis yetkilisi saldırganın aşırı sağcı grup olan Generation Identity'ye mensup olduğunu açıkladı.

FRANSIZ BASININDA "İSLAMCI SALDIRI" YORUMU YAPILMIŞTI

Fransız basınında çıkan haberlerde "Allah'u Ekber" diye bağıran saldırganın yaptığı saldırıya ilişkin "İslamcı bir saldırı" yorumu yapılmıştı. Le Figaro gazetesinde, bir savcılık kaynağına dayandırılan başka birhaberde ise saldırganın psikiyatrik tedavi gördüğü belirtilerek, saldırının İslamcı bir terör olmadığı ifade edildi.

GÉNÉRATİON İDENTİTAİRE

Fransa'da Génération identitaire olarak adlandırılan pan-Avrupa beyaz milliyetçi ağı, beyazların "değiştirildiğini" iddia eden bir komplo yayarak kıtadaki Müslümanların "geri gönderilmesi" çağrısında bulunuyor.

Geçen yıl Yeni Zelanda'daki camilerde 51 kişiyi katleden Christchurch saldırganın, manifestosunun başlığı olarak Generation Identity'nin ana ideolojisinin adını kullandığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Köylü:

İslamcı terör diyorlar, aşırı İslamcı diyorlar, böyle bişey yok, buna inanan kendini kandırır, Müslümanlık kavramı yıpratıldı .fransa kendince iş çevirip çamur atıyor,allahu ekber demiş miş islamcıymış mış. Bizde yedik

17
4
yanıtYanıtla
NET:

Net İslami terör İslami fobi heryerde gerisi palavra

yanıt1
yanıt0
Halk:

Hayatları yalan bu şerefsizlerin

14
3
yanıtYanıtla
korkusuz:

BARBAR batılılar

8
6
yanıtYanıtla
CESURLAR:

BATIYA kurban ol İslam adına din adına inanç adına kitap peygamber adına cihat diye tekbirle kafa kesip insan katletmiyor igrenç yobazlar gibi

yanıt1
yanıt0
Hüseyin:

Makrona sormak lazım nasıl bir beyin taşıyor

7
6
yanıtYanıtla
efe:

oyun belli zaten makron şerefsizi kendi sözlerine destekçi toplamak için kendisi yaptırıyor bu olayları. Biz salak değiliz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. KAFİRLER

10
2
yanıtYanıtla
Bilen:

Yine saklamak yerine doğruyu söyleyecek fransızlarda varmış. Allah kahr etsin islama ve garibanlara zarar verenleri

7
4
yanıtYanıtla
BİLMEYEN:

İslamın hali ortada terör içinde kendine hayrı yok kacan kurtuluyor

yanıt1
yanıt1
ag:

o zaman hiristiyan terør mu oluyor terør de din olmaz sadece birileri kurar sonra katliam yapar sucu dine atar

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title