Haberler

Pride And Prejudice And Zombies'den İlk Kanlı Fragman

1813 yılında Jane Austen tarafından yazılan Pride and Prejudice yazıldığı dönemde her ne kadar pek ilgi görmese de bugün hemen her sanat alanında ilgi görmeye son hızda devam etmektedir.

<a class='keyword' href='/pride/' title='Pride Haberleri, Pride Haberi, Pride Haber'><strong>Pride</strong></a> and Prejudice and Zombies turkishplayer

1813 yılında Jane Austen tarafından yazılan Pride and Prejudice yazıldığı dönemde her ne kadar pek ilgi görmese de bugün hemen her sanat alanında ilgi görmeye son hızda devam etmektedir. Daha önce 4 kez sinemaya, 7 kez ise televizyona uyarlanan roman bu sefer çok farklı bir temayla hayranlarının karşısına geçiyor. Film bu sefer Seth Grahame-Smith parodisinden beyazperdeye geçiş sağlıyor. Bildiğiniz üzere Grahame-Smith daha önce Abraham Lincoln ve Vampire Hunter gibi film projelerinde yer almıştı.

Uzun zamandır beyazperdeye aktarma çalışmaları hız kesmeden devam eden film projesinin kadrosunda Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Jack Huston, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance ve Lena Headey yer alıyor. Daha önceden Elizabeth Bennett rolü için oyuncular arasında ismi anılan Natalie Portman ise filmin yapımcılığını üstlenmekte.

Ülkemizde 5 Şubat, 20016'da vizyona girecek olan filmin fragmanını aşağıdan izlemeni mümkündür.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Seth Grahame Smith Jane Austen Pride Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title