Haberler

Prens George'un Anaokuldaki İlk Günü İngiltere'de Günün Konusu Oldu

Güncelleme:

İngiltere tahtın ikinci sıradaki varisi Prens George'ın anaokuluna başladığı ilk günden kareler basına yansıdı. Küçük prensin ilk günü İngiltere'de günün konusu oldu.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabet'in torunu ve Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in oğlu Prens George'un anaokuluna başladığı ilk günden kareler basına yansıdı. Küçük prens babasının gittiği anaokuluna başladı.

İngiltere Kraliyet ailesinin 2 yaşındaki üyesi Prens George'un anaokuluna başladığı ilk günden kareler İngiltere'de günün konusu oldu.

FOTOĞRAFLARINI DÜŞES ÇEKTİ

Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in ilk çocuğu Prens George'un anaokuluna başladığı ilk günün fotoğrafları, annesi Kate tarafından çekildi. Fotoğraflar, kraliyet çiftinin resmi konutu Kensington Sarayı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.


Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in oğlu Prens George

YENİ BİR METOTLA EĞİTİLECEK

Prens George'un başladığı İngiltere'nin Norfolk kentindeki Westacre Montessori Kreşi, İngiltere'nin en iyi anaokulları arasında yer alıyor. Okulun eğitim ve öğretim alanında çocukların öğrenmelerinde kendi sorumluluklarını aldıkları yeni bir metot olan İtalyan doktor Maria Montessori tarafından geliştirilen ilkelerle eğitim verdiği biliniyor.



PRENS WİLLİAM'IN OKULU

Prens William da aynı anaokuluna gitmişti. Westacre Montessori Anaokulu'na Kraliyet ailesi üyesi olarak ilk defa Prens William gitmiş, saraydaki alışıla gelmiş eğitim yerine devlet okulunda eğitim gören ilk Kraliyet ailesi üyesi olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maria Montessori Prens William Cambridge Anne Çocuk Eğitim Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

erciyes:

en küçük sömürgeci

51
0
yanıtYanıtla
corci:

çocuk çok sevimli ya ırka bak

11
0
yanıtYanıtla
zengin adam:

şöyle bi baktım fakir pısırık zavallılar yine acınası mızmızlanmalara başlamışlar

3
5
yanıtYanıtla
turkiye:

BIZE NE ELIN VELEDI ZINASINDAN COKTA ONEMLIYDI

3
4
yanıtYanıtla
Çanakkalw:

Çokta tınnnnn....Banane bundan...Krallar gibi yaşıyolar işte

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title