Haberler

Yumruk atan mı yumruğu yiyen mi? Bahçeli tarafını seçti

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde yaşanan "Hilafet bayrağı" tartışmalarına MHP lideri Devlet Bahçeli de dahil oldu. Bahçeli, "Galata Köprüsü'nde düzenlenen yürüyüşte Kelime-i Tevhid taşıyan masum insanımıza saldıran meczubun eylemi zaman itibarıyla tesadüf değildir. Ey cahiller, ey kendini bilmezler, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Korku tacirliğine soyunanlar, yabancı istihbarat örgütlerinin sızmalarıdır" dedi.

Partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'hilafet' tartışmaları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"HİLAFET BAYRAĞI DİYE BİR ŞEY VAR MIDIR?"

Bayrağı taşıyan kişiye saldıran genci "Meczub" olarak nitelendiren Bahçeli, " Galata Köprüsü'nde düzenlenen yürüyüşte Kelime-i Tevhid taşıyan masum insanımıza saldıran meczubun eylemi zaman itibarıyla tesadüf değildir. Adeta 6 Nisan 1909'da vurulan Hasan Fehmi'nin veya Eminönü'de kurşunlanan Ahmet Samim vakalarının tekrarı yaşatılmak istenmiştir. Kendini bilmezler grubu, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Arapça görseli irtica diye sunanlar, yabancı örgütlerin sızmasıdır. Hilafet tartışmasına çanak tutanların hepsi birden hastalıklıdır, açıkça ipotek altındadır. Toplumsal tansiyonu yükseltmek amacıyla el ovuşturan, öfke nöbetlerine kapılmış olan, utanmadan onursuzca partimizin sembolü bozkurdu haydutça kullananların nasıl bir örtülü faaliyet içinde oldukları çok net biçimde görülmektedir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

"Hayat boyu öğrenmeye inanıyorum. Öğrenmenin yaşı öğretmenin sınırı yoktur. Öğrenmeye kapalı olmak cehalete kucak açmakla eş anlamlıdır. Bugün sivrilen en büyük tehdit cehalettir. Bilmeyene ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, ona dikkat edelim. Bilmeyen ve bilmediğini bilen basittir ona öğretelim. Bilen ve bildiğini bilen bilgedir onu takip edelim. Descartes'in dediği gibi var olmanın şartı, var olmanın şuuruna ermektir.

"KERVANIMIZI YAĞMALAMAK İÇİN PUSU ATIYORLAR"

Milli ve manevi değerlerimizin istismar edilmesini provoke edenler laçka tipler, layüsel asalaklardır. Kervanımızı yağmalamak için sürekli pusu attıklarını biliyoruz.

"REJİM ARAYIŞI YOK, OLMASI DÜŞÜNÜLEMEZ"

Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim arayışı yoktur, olması düşünülemez. Anayasa'nın 1'inci maddesi devletin şeklini tanımlar. Kuruluş ruhuna, hukuki idaresine, felsefesine, karar ve ilkelerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Her türlü polemiğin de karşısında duracağız. Hilafet tartışmasını kamçılayanların, alarm zilleri çalanların hepsi hastalıklıdır.

SÜPER KUPA FİNALİNİN ERTELENMESİ

Türk futbolunda olmayan tek şey futboldur. TFF süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray da sağduyulu hareket edememiştir. Hiç kimse Atatürk üzerinde siyasi hesaplaşma üzerinde koşmamalıdır. Muhalefet partilerinin Türkiye'yi kötülemek için çok çirkin yollara tevessül ettikleri saklanamaz. Atatürk'le bağlantısı kalmayanların çığırtkanlık yapmaları sahtekar siyasetten başka bir şey değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye demektir, istiklal, istikbal demektir."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Galata Köprüsü Filistin İstanbul Masum MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (64)

Atilla Han:

Arap milliyetçiliği partisi mehape

865
678
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Yok ülkücü. Ülkü örf adet ve dinine bağlı demek. Sizin inaçlarınızı bilemeyiz. İnsanlar tarafını belli ediyor.

yanıt271
yanıt225
mehmet turan:

Ingilizler ve masonlar Araplar ile aramızı açtı bizde papağan gibi araplar hain hain... Gelişmiş ülkeler yanı başımızdaki bizim eski topraklarımıza bulunan ve bize ait olan petrole çöktü ler bizde uyuyorurz yanı başımızdaki petrolu paraynan alıyoruz Uyan TÜRKİYEM UYAN

yanıt169
yanıt83
Hsn:

Atilla kudurmaya devam edebilirsiniz bak bu cümleyi kıyamete kadar bu ülkede duymaya devam edeceksiniz;LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDUN RESULULLAH.

yanıt483
yanıt446
Osman KARDEŞ:

Sen nesin Ermeni milliyeçisimisin

yanıt193
yanıt164
Mehmet YILMAZ:

HSN kullanmayın şu dini siyaset için ALLAH aşkına. En ufak bir sempati yaratmıyorsunuz artık.

yanıt122
yanıt133
onder zengin:

Mehmet Turan, ingilizler ve masonlar bize öyle bir iyilik yapmazlar. Onlar istiyor ki araplar gibi olalım. Bu yüzden 15 milyon suriyeli var ülkede

yanıt13
yanıt4
Hsn:

Mehmet Yılmaz,kelime-i Şahadet taşıyanı döven sizsiniz,İslam a girişin şartı olan cümleye Arap seviciliği deyin,bizde Müslümanız bu bizim kırmızı çizgimiz deyince dini siyasete alet etmiş olalım.Yahu durduk yere olayları başlatan sizsiniz zeytinyağlıkta üstünüze yok

yanıt8
yanıt5
Hsn:

Mehmet Yılmaz,Kelime-i Şahadet getirenleri dövün müslümanlara Arap sevici deyin sonra biz buna tepki gösterince dini siyaset etmeyin deyin yürü git işine ya.bizim sempatik olma derdimiz yok kelimei Şahadete saldırırsanız ağzınızın payını alırsınız

yanıt12
yanıt7
murat SAÇLI:

"Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur" Le ila illallah

yanıt77
yanıt33
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title