Haberler

Yerli otomobil ile alay eden CHP'li başkana eşekli cevap

Güncelleme:

Zonguldak'ın CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yerli otomobilin fabrikasız şekilde üretildiğini öne sürüp alay edince eleştiri yağmuruna tutuldu.

Zonguldak'ın CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yerli otomobilin fabrikasız şekilde üretildiğini öne sürüp alay edince eleştiri yağmuruna tutuldu. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'da daha önce eşek paylaşımı nedeniyle gündeme gelen CHP'li Kantarcı'ya, "Aklı eşekte olanın nesine Togg. Sen eşekle takılmaya devam et. Biz Togg'a bineriz sende eşeğe" cevabını verdi.

Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg'un ilk siparişleri teslim edilmeye devam ediyor. CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise sosyal medyadan yerli otomobilin fabrikasız şekilde üretildiğini öne sürüp, "Japon İstihbaratı komple Türkiye'ye yerleşmiş. Nasıl fabrikasız otomobil yapıyorlar diye araştırıyorlarmış" paylaşımında bulundu.

Kantarcı'nın paylaşımının ardından çok sayıda kişi Belediye Başkanının hesabının çalınmış olabileceğini, fabrikanın inkar edilmesinin doğru olmadığı cevabını verdi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise "Arkadaşa fabrikayı gösteriyoruz fabrikanın içi nerde diyor. İçini gösteriyoruz üretim bandı diyor. Üretim bandından araba çıkıyor tır sevkiyatı diyor. Daha neler bulacak kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş", başka bir kullanıcı ise "Başkanım sosyal medya hesabını mı çaldılar" şeklinde yorum yaptı.

Daha önce Millet İttifakı adayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masayı terk edip yeniden geri dönmesi üzerine "Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş" yorumu yapan Kantarcı, büyük tepkiler aldı ve sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Eşek paylaşımıyla gündeme gelen Kantarcı'ya Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yine eşekle cevap verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg'un fabrikasını gezdiği videoyla Kantarcı'ya cevap veren Tıskaoğlu, "Vermeyince Mabut, neylesin Sultan Mahmut. Göz görmeyince, beyin idrak etmeyince bu davranışlar gayet normal. Eşeği analiz etmekle uğraştığının onda biri kadar yerli ve milli olan Togg'u analiz edebilseydin Bursa'da ki üretim fabrikasını görme imkanın olurdu. Gerçi aklı eşekte olanın nesine Togg. Sen eşekle takılmaya devam et. Biz Togg'a bineriz sende eşeğe" ifadelerine yerv erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Kantarcı Zonguldak Çaycuma Çaycuma Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title