Haberler

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor

Güncelleme:

Seçimler için geri sayım devam ederken Fatih Erbakan önderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı saflarına katılıp katılmayacağı merak ediliyor. Kulislerde dillendirilen iddiaya göre; gece boyu süren telefon trafiğinden olumlu sonuç alınamadı ve Yeniden Refah Partisi tek başına yoluna devam etme kararı aldı.

Seçim maratonuna girilmesiyle birlikte partilerin ittifaklarını genişletme girişimleri de hızlandı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve beraberindekiler, geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Erbakan'a seçimlerde birlikte yol yürümeyi teklif ettiklerini söyleyen Binali Yıldırım, "Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan ve arkadaşları bu konuda kendi değerlendirmelerini yapacaklar. Kararlarını paylaşacaklardır." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor

"CEVABIMIZI EN KISA ZAMANDA İLETECEĞİZ" DEMİŞTİ

Fatih Erbakan ise cevabı en kısa zamanda ileteceklerini belirterek, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, daveti değerlendireceklerini belirterek, "AK Parti heyeti olarak ziyarette bulundular. Yaklaşan seçimler dolayısıyla bir müzakerede bulunuldu. Cevabımızı kendilerine en kısa zamanda ileteceğiz. Nazik ziyaretlerinden davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

SAAT 13.00'TE AÇIKLAMA YAPACAK

Gelişmeler merakla beklenirken Yeniden Refah Partisi, ittifak kararını bugün açıklayacaklarını duyurdu. Erbakan'ın paylaşımında, "Yarın saat 13.00'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde seçimlere ilişkin yol haritamızı açıklayacağız. Tüm teşkilatlarımız davetlidir." denildi.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor

KULİSLERİN KONUŞTUĞU İDDİA

Erbakan'ın konuşmasına dakikalar kala kulisler bir iddia ile çalkalandı. Buna göre Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılmayacaklarını duyuracağı öne sürüldü. Konuyla ilgili gece boyu heyetler arasında telefon trafiği yaşandığı da öğrenildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Haberler

500

Yorumlar (6)

juzen sari:

Tek başına gir

88
70
yanıtYanıtla
zırzop:

şer odakları birleşiyor bunlar benim partim derdinde

92
62
yanıtYanıtla
yiğit :

Gelin birleşin o zaman yrp de?

yanıt1
yanıt1
Musti40 :

Buna kim oy verir yaaa

1
1
yanıtYanıtla
TT:

Babası rahmetli Erbakan ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaptırdığı Recep Tayyip Erdoğan, oğlunun elini bile sıkmadan ona destek vereceğini mi sanıyor acaba? Binali Yıldırım ı yollamakla olmaz...Bizzat Erdoğan ın irtibat kurması gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Rahmetli Erbakanin kemikleri sizliyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title