Haberler

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, "Bana göre" diyerek Türk siyasetindeki en kötü siyasetçinin ismini verdi: Tansu Çiller

Güncelleme:

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan siyaset gündeminde çok konuşulacak açıklama geldi. Katıldığı programda "Hayatınızda gördüğünüz en kötü siyasetçi kimdir?" sorusunu yanıtlayan Ortaylı, "Tansu Çiller" dedi. Çiller, son günlerde parti kuracağı iddiaları nedeniyle siyaset arenasının gündemindeki isimlerin başında geliyor.

Tarih alanındaki çıkışları nedeniyle büyük ilgi gören ünlü tarihçi İlber Ortaylı, bu sefer de siyaset sahnesinde çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Candaş Tolga Işık'ın Youtube kanalına konuk olan Ortaylı, burada birçok konuya değindi. Işık'ın "Hayatınızda gördüğünüz en kötü siyasetçi kimdir?" sorusunu yanıtlayan Ortaylı, "Tansu Çiller" dedi.

"BANA OYUN OYNADI" DEMİŞTİ

Candaş Tolga Işık ayrıca geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programında, "Çiller bana öyle bir tezgah kurdu ki" sözleriyle Tansu Çiller'in daha önceki yıllarda sadece kendine röportaj vereceği vaadiyle 3 kişiye aynı anda röportaj verdiğini söylerken hayatında böyle bir şey yaşamadığını ifade etmişti.

PARTİ KURACAĞI İDDİA EDİLDİ

Diğer yandan eski başbakanlardan Tansu Çiller'in yeni bir parti hazırlığında olduğu iddiası, çok konuşulmuştu. Hatta Çiller'in Cumhur İttifakı içerisinde yer alacağı ve partinin isminin ise Büyük Türkiye Partisi olacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Candaş Tolga Işık İlber Ortaylı Tansu Çiller Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Sadık GÜNEŞ:

Yaşını başını almış bir profesörün,başbakanlık yapmış birisine söylediği sözleri hiç yakıştıramadım,tansu çiller sana göre kötü olabilir ama bana göre gayet iyidir,darbecilerin gölgesinde başbakanlık yapmak kolay değil.

137
335
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Dağdaki cobanindan düzdeki profesörüne kadar herkez asparagas peşinde ama çoban işinlede meşgul yani üretime katkı sağlıyor. Helal sana bu yollarda çoban.

67
83
yanıtYanıtla
şaban aydın:

bay kemal ile görüştüğünde boş adam diye lanse eden bu adam değilmi ? bu ne çelişki.

34
85
yanıtYanıtla
burakk:

En kötü ..diyor, "En kötü ikinci " dememiş :))

yanıt20
yanıt6
no government:

asıl çelişki sensin insan görünümlü amip sen kim oluyorsun da haberde geçen insanları itibarsızlaştırarak haklarında yorum yapıyorsun.

yanıt16
yanıt30
Canan Ciplak:

Farkindamisiniz deger yargilariniz ayni ben yiyim o yemesin üstune

55
9
yanıtYanıtla
Eyyüp Polat:

İlber hoca anlaşıldı Türkiyede yssamiyor daha Kılıçsaroglu nü tanımamış

22
29
yanıtYanıtla
Necdet:

Hangi darbede başbakanlık yapmış çok merak ettim? Tüm dünyada ekonomi iyiyken Türkiye de krize neden olan kişi. Koca DYP yi 8 senede baraj altı bıraktı

27
5
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

HOCA BAŞTAN SONA KADAR GERİYE DÖNÜP BU KADININ ZAMANINA BAKIN ÜLKEYE NELER YAŞATMIŞLAR.

11
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title