Haberler

Ümit Özdağ, Muharrem İnce'nin kendisi hakkındaki sözlerini tiye aldı: Verene değil alana bakacaksın

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ile yerel seçimlerde ittifak için anlaşma sağlayamadı. CHP, İnce'nin taleplerini tek tek kamuoyuyla paylaşırken İnce ise "Ümit Özdağ'a MİT müsteşarlığı verirken, 3 bakanlık verirken iyi de İnce'ye verirken kötü." dedi. Özdağ ise bu sözleri alıntılayarak "Verene değil alana bakacaksın" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında CHP'nin isteklerini fazla bulmasını eleştirerek, "Yav sen MİT müsteşarlığını vermediniz mi Ümit Özdağ'a Ümit Özdağ'a 3 Bakanlık vermediniz mi? Utanmıyor musunuz Muharrem İnce'ye bir ilçe belediyesi vermedik demeye?" dedi. Gözlerin çevrildiği Özdağ ise İnce'nin bu sözlerini tiye aldı.

CHP, İNCE'NİN İSTEKLERİNİ SIRALADI

Yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasında devam eden ittifak görüşmeleri gündem yaratıyor. Son olarak Muharrem İnce zehir zemberek sözlerle CHP ile ittifak görüşmelerini sonlandırdıklarını açıkladı. CHP yönetimi ise İnce'nin isteklerini kamuoyuyla paylaşarak "Belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulundu" açıklamasında bulundu.

"ÖZDAĞ'A MİT MÜSTEŞARLIĞI VERİRKEN İYİYDİ"

Bu açıklamaya karşılık katıldığı programda açıklamalarda bulunan İnce, "Bir ilçe istediysem çok sembolik bir şey istedim. Ali Babacan'a onlarca vekil verirken iyi de İnce'ye bir belediye mi veremediniz? Sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kurultay derdiniz var sizin seçim yapmak gibi derdiniz yok. Koltuk derdiniz var Ben sizin ayağınıza beş kez geldim. Bu seçim önemli dedim.

Bana kaset kumpasını kuranları baş köşede ağırlayıp, aday gösterdiler. Bunlar beni istemiyorlar. Bütün bunlar olurken ayıp olmuyor mu? Ümit Özdağ'a MİT müsteşarlığı verirken, 3 bakanlık verirken iyi, Temel Karamollaoğlu'na Gültekin Uysal'a cumhurbaşkanlığı verirken iyi de İnce'ye verirken kötü. Bunlar komik çocuklar ya!" ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ: VERENE DEĞİL ALANA BAKACAKSIN

Gözlerin çevrildiği isimlerden olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise bu sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, "Ne diyeyim, çok güldüm. Verene değil, alana bakacaksın derler." dedi.

Ümit Özdağ, Muharrem İnce'nin kendisi hakkındaki sözlerini tiye aldı: Verene değil alana bakacaksın

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi MİT Müsteşarlığı Muharrem İnce Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

mahmut:

Muharrem İnce haklı...

27
22
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

çok merak ediyorum isteklerinizi alırsanız neler verirdiniz bu memlekete inanın hiç birinizin faydası olacağına inanmıyorum

39
7
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

İkisi de % 2 lik seçmene sahip ..

9
5
yanıtYanıtla
turan atsız:

%25 alanla %35 alan gül gibi siyaset yapıyor herkes çok memnun arada yalandan atışsınlar milletde yesin tiyatroyu

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title