Haberler

Son dakika haber... AK Parti'li Ömer Çelik'ten Adana Aladağ'daki orman yangınında zarar gören alanlarda inceleme Açıklaması

Güncelleme:

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarına müdahale konusunda devletin ve kurumların kapasitesinin yüksek olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarına müdahale konusunda devletin ve kurumların kapasitesinin yüksek olduğunu söyledi.

Çelik, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban, AK Parti Adana milletvekilleri ve diğer ilgililerle, dün saat 03.00 civarında Aladağ ilçesi Boztahta Mahallesi'nde başlayan ve kontrol altına alma çalışmaları devam eden yangın bölgesinde inceleme yaptı.

Boztahta ve Topallı mahallelerindeki yangında evleri zarar görenleri ziyaret eden Çelik, vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çelik, yanan evleri tek tek gezerek yangından etkilenen vatandaşları dinledi.

Belediye tesisinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, yangının sönmesinin ardından bölgede çalışmaların başlayacağını söyledi.

Vatandaşların talebini dinleyen ve gerekenin yapılacağını belirten Çelik, "Devletimiz büyüktür. Bütün arkadaşlarımız burada, hepsi not alınır, halledilir. Allah'a çok şükür, hiçbir hemşehrimizin canına bir şey olmadı. Bu, tesellimiz. Maalesef başka yerlerde can kaybımız var, Allah rahmet eylesin. Ayrıca hayvan canlıları ve bitki canlılarının kaybedilmesi çok üzücü. Bu, büyük bir afet." dedi.

Çelik, yangın bölgesinde tahliyenin en doğru kararla erkenden yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bazı hemşehrilerimiz şöyle düşünebilir, 'bizi erken tahliye ettiler, biz evimizden bir şeyleri alamadık' ya da 'dönsek kurtarırdık' gibisinden. Şimdi gece o saatte rüzgarın nereden eseceği, yangının ne kadar büyüyeceği bilinmiyor. O yüzden en doğru karar Vali Bey'in verdiği karardır. Bu yangınlara müdahale konusunda devletimizin kapasitesi, kurumlarımızın kapasitesi yüksek."

Çelik, sosyal medyada da birçok yorumun yapıldığına dikkati çekerek, "Herkes yorum yapıyor, 'şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı', kim ister bir tane saçın teline zarar gelsin, istenir mi? Devlet, milletin devleti." diye konuştu.

Anız yangınlarının önlenmesini isteyen vatandaşlara Çelik, bu konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Jülide Sarıeroğlu Ömer Çelik AK Parti Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title