Haberler

Sinan Ateş'in dayısı: Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz, aksi halde dostlarımız konuşmaya başlayacak

Güncelleme:

30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın göbeğinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski MHP Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e yönelik suikast Türkiye gündeminden düşmüyor.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Muhalefetin cinayeti gündemde tutma çabalarına rağmen, MHP ve Ülkü Ocakları sessizliğini korurken, açıklamalarında dahi Sinan Ateş'in adına yer vermeyip, üstü kapalı ifadelerle geçiştirmeleri dikkatlerden kaçmıyor.

"BİZİ BEKLEYEN DOSTLARIMIZ KONUŞMAYA BAŞLAYACAK"

Geçmişte MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Sinan Ateş'in dayısı Halil İbrahim Bozkurt'tan ise dikkat çeken bir açıklama geldi. Kendilerine verilen sözlerin tutulmasını beklediklerini belirten Bozkurt, "Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek" ifadelerini kullandı.

"BİZ DE SÖZÜMÜZÜ TUTARAK SİNAN'IN KIRKININ ÇIKMASINI BEKLİYORUZ"

T24'ten Candan Yıldız'a konuşan Bozkurt'un ifadeleri şöyle; "Sabırla bekliyoruz. Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Biz de sözümüzü tutarak Sinan'ın kırkının çıkmasını bekliyoruz. Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek. Aile olarak kenarda oturacak halde değiliz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Sinan Ateş Ankara MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

levent tugcu:

verilen sözler ağız kapamak icin paradan mı bahsediyosun dayı

75
40
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

SİNAN İÇİN ADALET.. Sinan'ın Ateş'i sadece katillerini değil sessiz kalanları da yakacak

95
15
yanıtYanıtla
Murtaza kayişatan:

Birbirini tehdit edin hatta birbirinizi yiyin

49
40
yanıtYanıtla
Ibrahim güçlü:

Dayi böyle bir beyanat veriyorsa dostlarımız diyorsa bu işte satın alınmış dayısınin bilgisi var demekki organize bir cinayetten dost olmaz dayı o dostlarım dediğin giderler polise sokağa parayla konuşmaya değil sen ne ayaksin dayi onlar bu katliamın sorumlusu o zaman senaristler sana ne kadar verecekler

19
25
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Dayı terör gibi örgütlenmiş bu işte bir ayak var

17
25
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

atalarımız ne güzel söylemiş keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner bu dünyada bize ayrılan zamanı ahiret için kullanmassak şeytanın oyuncağı oluruz o da bizi ateşe götürür siz siz olun her zaman mazlumun yanında olun aksi halde mazlumun ahı tutar..

33
1
yanıtYanıtla
Serkan Ateş:

Bu olayda kimse konusmaya cesaret edemiyor. Bu olay tumuyle aciga cikarsa mhp nin tabelasi bile kalmaz

25
8
yanıtYanıtla
Jesy:

Karişik bi mesele belli

28
2
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Kimi tehdit ediyorsun, bildiğin bir şey varsa çık konuş, gına geldi artık sizden.

12
11
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu nedir böyle herkes ancak başına bir şey geldiğinde bildiklerimi konuşurum diyor zaten ne oluyorsa bundan oluyor memlekette zaten herkes dürüstçe bildiklerini zamanında söylese bunler olmazdı bazılarıda bulundukları yerde durmazdı layık olduğunuz gibi yönetiliyorsunuz olan bize oluyor

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title