Haberler

Seçimi kazanan Yeniden Refahlı belediye başkanına makam aracı su dolu şekilde teslim edildi

Güncelleme:

Samsun Kavak'ta yerel seçimler sonrası AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen belediyede akılalmaz bir olay yaşandı. Yeni başkan Şerif Ün, makam aracını içi su dolu ve bozuk bir şekilde teslim aldı.

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Yeniden Refah Partisi'nden Samsun Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün, makam aracını içi su dolu bir şekilde teslim aldı. Başkan Ün, "Çok iğrenç bir şey" diyerek duruma tepki gösterirken, eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu ise, "Makam aracına su doldurup teslim eden şerefsizdir" dedi.

MAKAM ARACINI İÇİ SUYLA DOLU VE BOZUK ŞEKİLDE TESLİM ALDI

Samsun Kavak'ta yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Şerif Ün yüzde 41.54, AK Parti adayı İbrahim Sarıcaoğlu ise yüzde 31.09 oy aldı. YRP'nin kazandığı ilçede yeni başkanın makam aracını içi suyla dolu ve bozuk şekilde teslim aldığı görüntüler tepki çekti. Makam aracının içinin suyla kim tarafından doldurulduğu ise merak konusu oldu.

Seçimi kazanan belediye başkanına makam aracı su dolu şekilde teslim edildi! 'Yapan şerefsizdir'

"MAKAM ARACINA SU DOLDURAN ŞEREFSİZDİR"

Eski Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yerel bir televizyon programına katılarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Sarıcaoğlu, "Bu olayla ilgili bizzat kendim suç duyurusunda bulundum. Devletin makam aracına su doldurup teslim eden şerefsizdir. Biz bu konunun bizzat araştırılması için kendimiz cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Gerçekler ortaya çıktığında bu iftara ve yalanı atanlar milletin yüzüne nasıl bakacaklar" dedi.

Seçimi kazanan belediye başkanına makam aracı su dolu şekilde teslim edildi! 'Yapan şerefsizdir'

"SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün ise makam aracının içinin su ile doldurulması olayı ile ilgili "Çok iğrenç bir şey. Bundan sayın başkanın haberinin olduğunu sanmıyorum. Devletin malına zarar verildi. Gerekli soruşturma için bende savcılığa suç duyurusunda bulanacağım" açıklaması yaptı. Kamu malı olan araca verilen zarardan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Yeniden Refah Partisi Şerif Ün AK Parti Samsun 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (15)

Mert Kafkas Sahin:

Kendine yakışanı yapmış. Hazımsız terbiyesiz insanlar

265
14
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ne yazık ki bir de müslümanım diye geçinip hava atıyorlar bu gibi olaylara imza atan tipler... Tiplerini silktiğimini.

yanıt19
yanıt2
Nuri Aga:

Devlet malına zarar vermenin vatan hainliğinden ne farkı var?

yanıt4
yanıt0
Ağa Aytaş:

İşte bu kadar sahiplenmişler sanki babasının parasıyla alınmış aracı zorla bırakmış gibi bu zihniyeti taşıyanın hakkı nedir buradan yazamıyorum terbiyesiz ahlak yoksunu.

199
7
yanıtYanıtla
Alaa C:

Milletin parasıyla yaptırılır şimdi o. Yazık verilen paralara , emeklere , alın terine. Ne kolay kul hakkına giriyorlar.

150
3
yanıtYanıtla
Yakup Ejder Akyar:

Bunların hepsi hazımsız milletin malını getirdikleri hale bak sanki kendi parasıyla almış.Rabbin böyle inslara birdaha nasip etmesin.

112
3
yanıtYanıtla
niyazi özel:

Herkez kendine yakışanı yapar böyle yapmaya devam ederlerse tarihten silinecekler

95
5
yanıtYanıtla
Kuzey Güney:

bunu yapan insan evladı olamaz, yazik o arac kamu malı

34
0
yanıtYanıtla
Ercan içerik:

nasıl milletin malına zarar verebilir dava açılmalı ve partiden kovulmalı yazlıklar olsun.

24
1
yanıtYanıtla
Mehmet :

Bence bunu yapan kimse ortaya çıkınca cvb hazır "temiz devir etmek için yıkadık ama içine su kaçmış"

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title