Haberler

Seçim gecesi İmamoğlu ve Yavaş'a ne yaptı? Tuncay Özkan hakkında çok konuşulacak sözler

Güncelleme:

Seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nden takip eden gazeteci Bahar Feyzan, CHP'li Tuncay Özkan hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. "Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz" diyen Feyzan, "O gece Özkan'ın İmamoğlu ve Yavaş'a yaptıklarını başkanlara saygımdan dolayı anlatmıyorum" ifadelerini kullandı.

Seçim gecesi CHP içerisinde yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşan gazeteci Bahar Feyzan, Tuncay Özkan hakkında tartışma yaratacak sözler sarf etti.

"ÖZKAN OLDUĞU SÜRECE ERDOĞAN 5 SEÇİM DAHA KAZANIR"

CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının yeterli olmadığına vurgu yapan Feyzan, "Onursal Adıgüzel gitti ama CHP'den Tuncay Özkan gitmeden CHP seçim kazanamaz. Erdoğan'ın ömrü yeter mi bilemem ama Tuncay Özkan'ın olduğu CHP'de, Erdoğan 5 seçim daha kazanır. Hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır. Partiyi avucunun içine almış, medyasını da kurmuş. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Beyi de kendi yönettiğini düşünüyor" dedi.

"BAŞKANLARA SAYGIMDAN ANLATMAYACAĞIM"

Açıklamasının devamında o gece Özkan'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la da sorun yaşadığını ifade eden Feyzan, "Dün akşam belediye başkanlarına anlattığı şeyi buradan anlatmayacağım çünkü ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Beye duyduğum saygıdan dolayı anlatmayacağım" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Bahar Feyzan Tuncay Özkan Sözler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

İsmail Korkmaz:

Bir kerede diyin Kılıçdaroğlu gitmeden CHP kazanamaz diye göreyim sizi o zaman diktatör kim görürsünüz

618
69
yanıtYanıtla
Erol Kahraman:

21 yıldır kaybeden adamı o koltukta oturtanlar beceriksizdir kusura bakmayın

565
44
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Chp,de bir Atatürkçü Tuncay Özkan kaldı belliki operasyon sırası ona gelmiş

286
243
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Terörist başı Öcalanı Seloyu ve 252 kişinin katili darbeci fetöcüleri hapisten çıkaracağını Hakkari'yi özerk yapacağını söyleyenlerin yüzde 45 oy alması dehşet verici ve kabul edilemez. Çok büyük bir temizlik operasyonu yapılması gerekiyor.

283
94
yanıtYanıtla
Nevzat Aksoy:

M. İnce'ye de aynısını yapmıştı.

250
24
yanıtYanıtla
tarık:

günah keçiniz tuncay özkan

148
47
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

gazeteci Bahar Feyzan şimdiye kadar aklın neredeydi,şimdi söylüyorsun.Ne kadar gereksiz insanlar video paylaşıyor.şaşırtıcı.

121
12
yanıtYanıtla
ilhan kır :

Atatürk'ün yerini pkk aldı,

6
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title