Haberler

Canlı yayında gelen mesaj, Ahmet Davutoğlu'nu şaşırttı! Birkaç saniye kelimeleri toparlayamadı

Güncelleme:

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun imar değişiklikleriyle ilgili eleştiride bulunduğu sırada Fatih Altaylı'nın telefonuna, "İmar değişikliklerinde olacak değer artışının kamuya dağıtılmasıyla ilgili yeni yasa çıkarıldı" mesajı geldi. Davutoğlu'nun bu anda yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk ekranlarında gazeteci Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Kendi partisi ve siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Davutoğlu, kendisinin başbakanlığı döneminde hiçbir müteahhide ve müteahhit grubuna ayrıcalık tanınmadığını belirterek AK Parti hükümetine eleştiride bulundu.

"SİYASİ AHLAK YASASI BİR TEBDİRDİ"

Sözlerine devam eden Davutoğlu, "Devlet hayatına girdiğiniz zaman ilişkileri yürütmek zorundasınız. Siyasi ahlak yasası bu anlamda bizim siyaseti zenginleşme aracı olarak kullananlara karşı bir tedbirdi" dedi.

ALTAYLI MESAJI AKTARDI

Davutoğlu'nun canlı yayında konuştuğu anlara gelen mesaj damga vurdu. Altaylı gelen mesajı, "Şimdi İsmail Demir'den mesaj geldi; imar değişikliklerinde olacak değer artışının kamuya dağıtılmasıyla ilgili yeni yasa çıkarıldı" sözleriyle Davutoğlu'na aktardı.

TEPKİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Bu sırada Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun büyük şaşkınlık yaşadığı ve kelimeleri birkaç saniyeliğine toparlayamadığı görüldü. Davutoğlu ardından kaldığı yerden sözlerine şöyle devam etti: "O kanundaki düzenlemelere baksınlar, bizim bıraktığımız gibi değil o düzenlemeler."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Fatih Altaylı İsmail Demir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

Sedat Hakan Doyanç:

senin konuşmaya hakkın olmadıki sen bırakasın. kemara arkasındaydın herzaman .bu ülkre size mi kakdı allah aşkına reis herşeyi gördügü için sizi trenden indirdi güle güle dedi.

11
12
yanıtYanıtla
Ahmet Karadeniz:

Ya böyle teklersin işte böyle suç seni başbakan yapanda

8
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title