Haberler

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti

Güncelleme:

2019 yerel seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanı seçilen Savcı Sayan, 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için Ağrı Belediye Başkanlığından istifa etti.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi hareketli günler yaşanıyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklanırken, Millet İttifakı'nın adayı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Seçime 2 aydan az bir süre kalırken, partilerde adaylık başvuruları ise devam ediyor. Seçim takvimi kapsamında istifa için son tarih olan 16 Mart'ta istifalar art arda geldi.

VEKİLLİK İÇİN İSTİFA ETTİ

Bunlardan birisi de Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan oldu. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olumlu görüş bildirmesinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan görevinden istifa etti. Sayan'ın hangi ilden aday listesine gireceği ise henüz netlik kazanmadı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti

ADAY OLMAK İÇİN GÖREVLERİNİ BIRAKTILAR

Öte yandan Hatay Valisi Rahmi Doğan da 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Kızılay'ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi de AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için İBB'deki Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanlığı ve AK Parti Maltepe Meclis üyeliği görevlerini bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili Savcı Sayan Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Reis reis:

Bir ağrılı genç olarak şunu üzülerek yazıyorum ki ağrının hâli acınacak halde mahalleler su içinde yollar delik deşik altyapı berbat ve gelen o kadar paradan kim ne aldı Allah bilir

257
63
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Ağrı'da yaşayan biri olarak söylüyorum ki vatanına milletine bir kuruş faydası olmayan bu şahıs, şimdi sırf Ak partiden aday oldu diye seçilecek ya. Çok yazik. Partiyi sevmek başka ama millete hizmet etmeyen birine de parti sebebiyle oy verip seçmek çok saçma..

230
70
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ağrı da kaybeder... Belediye başkanlığı ortada... Kendi aşireti bile vermez.

190
46
yanıtYanıtla
Firdevs Yolcusu:

Bir ağrılı olarak bunu asla oy vermeyiz Ağrı'da yaptığı hiçbir hizmet olmadı yazıklar olsun

177
54
yanıtYanıtla
RİDVAN Han:

ne sana nede senin partine oy verilmez. Öteki dünya da imanında seni kurtarmayacak. Kul hakkı öyle kolay değildir.

174
50
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ağrı da kaybeder.

177
40
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Ağrıdan aday olda görelim bu güne kadar neler yapmışsın Ağrı halkı değerlendirin. Ama olmaz yapamazsınız. Alakasız bir yerden aday olursun

165
48
yanıtYanıtla
barış kadir:

Ağrıda kazanma ihtimalinin olmadığını biliyor. Ağrı halkı çok dolu bu adama karşı

163
35
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sayın muhterem halkım beni seçin size ölene,oda olmazsa gülene kadar hizmet edeceğim diye sizden oy isteyen bu zatı muhteremler menfaatleri ve saltanat kayığına binmek için daha yağlı bir kapıya gitmekte sakınca görmüyorlar ben bir şey demiyorum görün seçtiklerinizi

154
31
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Bunlarla AKP iktidar olamaz veto edilmeli .

106
48
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title