Haberler

Sarıgül, kuzeni göçük altında kalan acılı vatandaşı yanına alıp kamera önünde şov yaptı

Güncelleme:

Erzincan'daki maden sahasında göçük altında kalan işçileri arama çalışmaları devam ederken Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün kuzeni göçük altında kalan bir vatandaşı yanına alıp kamera önünde şov yapması tepki çekti.

Erzincan İliç'te Çöpler Altın Madeni'nde toprak kayması meydana geldi. Siyanürlü toprak altında kalan 9 işçi için arama kurtarma çalışmaları devam ederken Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tepki çekti.

KAMERA ÖNÜNDE ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

8 aydır milletvekili olmasına rağmen bölgedeki sorunu bir kez olsun gündeme getirmeyen Sarıgül, dün gece saatlerinde kuzeni göçük altında kalan bir vatandaşı yanına alıp çekim yaptı. Acılı vatandaşa kameralar önünde çeşitli sorular yönelten Sarıgül'ün bununla da yetinmeyip vatandaşı defalarca öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

"OYUNCUSUN SARIGÜL"

Sosyal medyada tepki çeken videonun altına "Ciddi bir olayı resmen sulandırdın", "Neden siyasiler Drakula karakterini oynamaya bu kadar talip", "Ayıptır şu ya", "Şovmen bu başka açıklaması olamaz", "Oyuncusun Sarıgül", "Çok yapmacık geliyorsunuz maalesef" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mustafa Sarıgül Milletvekili Erzincan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Erol Kahraman:

akıl sağlığında sıkıntı var

296
25
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Acılı bir insanı öpmek ne zamandan beri şovmen lik olmuş bu gayet insanı bir davranıştır bunu bütün cenaze evlerinde görmek mümkündür en basit örneği vereyim annesini babasini yada evladını kayb eden bir insanı teselli etmek için sarılıp öpmek kadar doğal ne olabilir ki bunun altında başka bir şey aramak siyasi ahlaksizliktir

52
233
yanıtYanıtla
MoonShine:

Bende diyorum hala bu hareketleri yiyen kaldı mı. Siz olduğunuz sürece yaparlar tabi... Bunların kanını bilirim. İçlerin de yaşadım. Ve zerre umrunda da değil belki oradan ayrıldıktan sonra dudaklarını ağzını yıkamıştır.

yanıt97
yanıt19
Oğuzsoyu:

vala herkes fırsattan istifade oy devşirme derdinde. Depremde de benzer olaylar gördük. İhmal edenler kim varsa cezasını çekmeli.

238
12
yanıtYanıtla
Ugur Eroglu:

Bu millet patron olduğunu anladığı gün ülkenin kaderi değişir

187
7
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Milletin acısını kullanmayın alın bir kürek toprak kazın , yada dua edin yada susun

151
15
yanıtYanıtla
Hulusi Biçerer:

Bence taciz var

78
22
yanıtYanıtla
Bahadır:

YETER, YETER BEBE GİBİ ÖPTÜĞÜN.1. DERECE YAKINI BİLE DEĞİL..Şov yapma! Tabiki çok üzücü bir durum.ALLAH KURTARSIN

75
9
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Senelerdir patlamayan balondur kendileri...

60
16
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bu oyuncu digerleri aci gercekci hangisi daha beter

15
28
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title