Haberler

Rusya'da cinsiyet değiştirmek yasaklandı! Karar öncesi ameliyat olanlara da kısıtlamalar geliyor

Güncelleme:

Rusya'da cinsiyet değişikliği yapılmasını yasaklayan yasa tasarısı kabul edildi. Cinsiyet değişikliği için ameliyat ve hormon tedavisi gerçekleştirilemeyecek, halihazırda cinsiyet değişikliği yapmış kişilere de çeşitli kısıtlamalar getirilecek. Kararı duyuran Duma Başkanı Volodin, "Bu karar vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı koruyor" dedi.

Rusya Parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması, ülkede cinsiyet değişikliği yapılmasını yasaklayan yasa tasarısını kabul etti.

CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN AMELİYAT YAPILAMAYACAK

Parlamento genel kurulunda oylaması yapılarak kabul edilen tasarıyla ülkede cinsiyet değişikliği yapılması yasaklandı. Buna göre, cinsiyet değişikliği için ameliyat yapılması ve hormon tedavisi gerçekleştirilemeyecek.

DAHA ÖNCE CİNSİYET DEĞİŞTİRENLERE KISITLAMALAR GELİYOR

Ülkede halihazırda cinsiyet değişikliği yapmış kişilere de çeşitli kısıtlamalar getirilen yasa tasarısına göre, söz konusu vatandaşların evlilikleri geçersiz sayılacak ve evlatlık edinemeyecekler.

"BU KARAR VATANDAŞLARIMIZI VE ÇOCUKLARIMIZI KORUYOR"

Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin, ABD'de cinsiyet değişikliği ameliyatlarının son 10 yılda 50 kat arttığına işaret ederek, "İnanılmaz bir eğilim! Bu, milleti yozlaşmaya götüren yoldur" ifadesini kullandı. Rusya'nın cinsiyet değişikliğini yasakladığını kaydeden Volodin, "Bu karar vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı koruyor" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Ameliyat Rusya Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

mahalle sakini:

Şu rus gavuru kadar namuslu olamadık.

278
15
yanıtYanıtla
Mehmet Alp:

Biz de yasaklamalıyız. Bu ameliyatlar, kalıcı sakatlıklara neden oluyor. Kadın ve erkek, DNA'ya kadar farklıdır. Basit bir ameliyat ile kadın erkek olamaz, erkek de kadın. Bu saçmalık tamamen yasaklanmalı. Acilen.

208
10
yanıtYanıtla
celal satıcıer:

hastanenin acil bölümüne gidin.ne tuhaf memleket işleriyle uğraşıyorsunuz.

yanıt4
yanıt38
ismail bey :

Türkiyede bunun olması için öncelikle cinsiyet değiştirme ameliyatı sgk kapsamından çıkarılmalı. Sonrada lgbt dernekleri kapatılmalı. Sonrada gerek siyasi gerek medya desteği yasaklanmalı.

198
13
yanıtYanıtla
celal satıcıer:

ne tuhaf insan türüsünüz.size mi kaldı insan tercihleri

yanıt9
yanıt101
rap düelloları:

celal satıcıer; sapıklık ne zamandan beri tercih oldu ??

yanıt46
yanıt5
ismail bey :

celal veya celoş mu demeli, toplumda düzeltmediğimiz yanlışların sorumluluğu bize aittir. bizimde çocuklarımıza musallat olmasın, bu pislikler..

yanıt1
yanıt0
zırzop:

tv ler bu sapkın zihniyeti bozuklarla doldu bizde de yasaklanmalı acilen

195
8
yanıtYanıtla
celal satıcıer:

sizde acile gidin.

yanıt4
yanıt40
Hacı Şembeki:

Bizim de bir an önce Pozitif saçmaliklar adı altında toplumu ,aileyi parcalayan ve Aile kavramını sözde değil, Rusya gibi özde korumamız gerekir...

191
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title