Haberler

Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana ne Hataylı'dan' dedi

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'dan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'ın olduğu iddia edilen ses kayıtları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Zan'a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif edilen kayıtların kilit ismi Turgay Kocaya da sessizliğini bozdu. Kocakaya, Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini öne sürdü.

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesine ilişkin tartışmalar sürerken, Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ve adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar önerildiğine yönelik ses kayıtları ortaya çıktı.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Zaman zaman Türkçe, zaman zaman Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası'ndan arandığı iddia edilen Zan'a adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana Hataylı'dan' dediTurgay Kocakaya.

ZAN: AİLEME EV ALMAM LAZIM BANA NE HATAY'DAN

İddiaların odağındaki kilit isim Turgay Kocakaya KRT'ye konuştu. Kocakaya, Gökhan Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini iddia etti.

"ZAN SES KAYITLARINA ÇOK SİNİRLENDİ"

Kocakaya, Gökhan Zan'ın yayınlanan ses kayıtlarına çok sinirlendiğini belirtti. "Gökhan, 'kayıttan bir şey çıkmaz, yukarıdan tedbirimi aldım' dedi" şeklinde konuşan Kocakaya, TİP'teki herhangi bir yetkilinin yaşanan olaylardan haberi olmadığını da aktardı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İşçi Partisi Gökhan Zan Türkiye Hatay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

haksız mıyım:

belki bana ne hataydan dememiştir. orası abartı olabilir. ama onurunu sattığından şüphem yok.

226
63
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben senin gibi yamuk yorum yapmam yalnış yapanıda kim olursa olsun savunmam ama iftiraysa anlamanın yolu çok kolay ortada sadece şantaj için yayınlanan ses kaydı ve yalan söylediği belirtilen kişi var maçası yiyenler yalan makinasına bağlanır en azından gerçek ortaya çıkar

yanıt55
yanıt35
haksız mıyım:

pardon da ne saçmalıyosun sade... bu ne şimdi. dam başında saksağan vur beline kazmayı olmuş yorumun. harbi seviyen çok düşük. zaten eğitimsiz olduğunu çok iyi biliyorum. yazdıklarının satır aralarında bu var

yanıt56
yanıt48
Bilir Kişi:

emekli sade, şu cehape nin il binası mevzusu olan habere de bir git yorum yap hadi :) omurganın hakkını ver :) ses kaydı falan bu mevzular seni aşar :) gökhanı falan savunduğumdan da değil. yanar döner gökhan da sizin gibi işte sonuçta :)

yanıt61
yanıt26
sade vatandaş:

kadrolu troller nooldu yalan makinası dedim daha makinaya bağlanmadan yan çizmeye başladınız

yanıt37
yanıt36
haksız mıyım:

yaşın 50 civarı sanırım. askerliği de 18 yapmışsın. fakülte okusaydın 18 ay askerlik yapmazdın. demek ki ya ilkokul mezunusun ya lise terk falansın. fakülte bitirseydin 16 ay yedek subay yapardın, ya da kısa kısa dönem. bu seviyenle gelmişsin bir de bana akıl vermeye kalkıyorsun. emin ol unuttuklarım, bildiklerinden çoktur. harbi sadesin. hiçbir vasfın yok. sade işte...

yanıt17
yanıt63
NEFER OGLU:

eğer böyle bir kanıt varsa haklı sın

yanıt0
yanıt2
mstfa Uygr:

Gökhan Zan ı kim ne bilmem ama 5 Milyondolar alacak adam telefondan tuvaletten pazarlik etmez,bu ahmakça bir şey her seçim öncesi yaşanır böyle şeyler,iki gün önce anket yayınlandı Lütfi savaş 14 puan geride arkasindan bu hadise gelişti.Muhtemelen çekil dediler çekilmem dedi ses mes kolay işler artık.Yapay zeka ile her şey mümkün.

163
20
yanıtYanıtla
tahsin Tahsin1:

Gökhan Zan ı kim ne bilmem ama 5 Milyondolar alacak adam telefondan tuvaletten pazarlik etmez,bu ahmakça demişsinya :) bunun abileri bakkal defterine yazdırarak elden13 milyon euro verdi

yanıt69
yanıt18
faruk merttürk:

TiP'sizlik başını yakar bunun.

104
20
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title