Haberler

Nerede olduğu merak ediliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram fotoğrafını AK Parti'li vekil paylaştı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayranı'nda resmi bir programının olmadığı öğrenilmişti. Erdoğan'ın nerede olduğu merak edilirken, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te olduğunu duyurdu.

Ramazan Bayramı'nı ailesi ile birlikte Ankara dışında geçireceği açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Marmaris'te olduğu öğrenildi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yer aldığı bir fotoğraf karesi yayınladı. Ailesiyle beraber Marmaris'te olan Erdoğan'ın bayram namazını ise Okluk Millet Camii'nde kıldığı öğrenildi.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ"

Otgöz, paylaşımına "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Ramazan Bayramı namazında bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ederek selamlarını iletti" notunu düştü.

Nerede olduğu merak ediliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram fotoğrafı

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Milletvekili Sosyal Medya Yakup Otgöz Marmaris AK Parti Muğla Politika Haberler

500

Yorumlar (30)

sade vatandaş:

osmanlıdada son dönemlerinde tefecilerden aldığı borç altınlarla saraylar yaptırıp sefa sürdü bu harcadıklarını ödetecek para bulamayıp kapitilasyonlarla ülkenin gelirlerini yabancılara teslim etti onun yerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti bu borçları ellili yıllarda ancak bitirdi

271
174
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Sayın başkanımın ve tüm İslâm âleminin Ramazan bayramı mübarek olsun. Cenabı Allah hayırlı hizmetlerinizi devam ettirsin. Türk ve Müslüman düşmanlarına fırsat vermesin. Düşmanlık etmeyen gayri müslimlere dahi hidayet etsin. Hayırlı bayramlar

150
156
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Kimse merak etmiyordu ki

162
94
yanıtYanıtla
ercan er:

Mal adam 22 yıldır sizi alaşağı ediyor

yanıt23
yanıt62
happy:

Emekli olarak Temmuz ayı zam durumuna göre son bir gözden geçirme yaparak,bir karar vereceğiz

38
133
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Neye karar vericen? Şimşek, bütçede belirlenenden bir kuruş fazla kamu kurumlarına ödenek Yok dedi dün. 4 sene sonraki seçim için bekliyorsan, bekle tâbi. Haricinde ulke ekonomisini olumsuz etkileyecek popülist siyaset yapılmayacak

yanıt78
yanıt41
Ayhan erdem:

Boş ver bir dahaki seçime doğruduşunun eğer hayatta kalırsak

yanıt0
yanıt0
Nuri Aga:

Haksız mıyım, belediyelere ve Kamuya lüks Mersedes, BMW, Audi alımları da devam edecek mi? De hele.

yanıt62
yanıt18
Vscorpion:

Troll Haksız yine her yerde

yanıt2
yanıt1
ismail bey :

Seçimde seçiminizi yaptınız....4 sene öttürse konuşma hakkınız yok... Chp li başkanlara gidin, onlar versin....

yanıt2
yanıt3
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title