Haberler

Mustafa Sarıgül, "Erzincan'a can geldi" diye paylaştı! Herkes "özel jet" detayına takıldı

Güncelleme:

Erzincan'a havayoluyla giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uçaktan indiği anları Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül paylaştı. Sarıgül, paylaşımına, "Erzincan'a can geldi" notunu düşerken, videodaki bir detay sosyal medya kullanıcılarının hemen dikkatini çekti. Kılıçdaroğlu'nun Erzincan'a özel jetle geldiği görüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'a havayoluyla gitti. Havalimanında Kılıçdaroğlu'nu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül karşıladı. O anları sosyal medyadan paylaşıp, "Erzincan'a can geldi notunu" düşen Sarıgül'ün videosundaki bir detay hemen dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun Erzincan'a özel jetle geldiği görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NU SARIGÜL KARŞILADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarda bulunmak üzere Erzincan'a gitti. Erzincan'a gidiş için havayolunu tercih eden Kılıçdaroğlu'nu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül karşıladı.

"ERZİNCAN'A CAN GELDİ"

Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun uçaktan indiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sarıgül, paylaşımına, "Erzincan'a can geldi" notunu düşerken, videodaki bir detay dikkat çekti.

ERZİNCAN'A ÖZEL JETLE GELDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Erzincan'a özel jetle geldiği görüldü. Kılıçdaroğlu, havalimanından ayrıldıktan sonra Erzincan'da temaslarına başladı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Sosyal Medya Milletvekili Erzincan Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Yunus:

Hani özel jetlere uçaklara karşıydı ?? Buna oy verenler nerdesiniz??

561
440
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Bunlara oy verenler işime geldiği gibi :)

yanıt31
yanıt7
İsmail Doğan:

Demek ki böle yapmak lazimmmis 20 senedir itibardan tasarruf olmaz diyenlere oy verdiniz

yanıt172
yanıt279
şaban kocaman:

İstanbul'da hiçbir işçi çıkarılmayacak diye namus sözü verdi 26.000 işçiyi geri gelmez kapının önüne koydu İşte bunlar bu şekilde namus sözü veriyor

229
280
yanıtYanıtla
Hüseyin Yılmaz:

Sen bot trolmüsün ancak bot böyle saçmalama da üstünlük gösterebilir ilim ehli gibi laf çakma bu hata yaptık yanıldık kandırdık aldatıldık daha nevarsa işte bi size mi özel

yanıt0
yanıt5
Abdullah Ağaç.:

Çaktırma seçmenini nkoyun gibi güdüyor: )

yanıt2
yanıt2
EVO20 :

Olsun kılçıkdaroğlunun mütevazı mutfakta fotosu var ?? Şuna oy veriyorlar ya nediyim...

105
3
yanıtYanıtla
Sm57:

Denize düşen yılana sarılır naapacan kardeş?

yanıt0
yanıt0
Hado:

Biz dünyada bunlar uzayda yaşıyorlar halk ile hiçbir alakaları yok

50
1
yanıtYanıtla
Sm57:

Sarıgül'ü ön plana çıkarmaya çalışıyor demek ki bırakınca veya bırakırsa Sarıgül'e bırakacak başkanlığı sürekli beraberler jetle gelmesi ise niye şaşırıyorlar ki bal tutan parmağını yalar diye boşa dememişler ilişmeyin belediye seçimlerine az kaldı bir ihtimal bırakır diye ümidim var o daha fazla belediye alacağız diye düşünüyor ama Kendi seçmeni ona sürpriz yapacak haberi yok

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title