Haberler

Muharrem İnce için 2 günde toplanan imza sayısı

Güncelleme:

Özellikle gençlerin kendisine büyük destek verdiğini ifade eden ve her fırsatta 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fazla oy alacağını belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olması için 2 güne yakın sürede yaklaşık 34 bin imza toplandı.

Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama süreci başladı. YSK tarafından başvurusu kabul edilen 11 adayın, 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplamaları gerekiyor.

27 MART'A KADAR ZAMANI VAR

YSK'nın açıkladığı karara göre; Hilmi Özden, Halil Murat Ünver, Yakup Türkal, Ahmet Özal, Sinan Oğan, Muharrem İnce, Doğu Perinçek, Fatih Erbakan, İrfan Uzun, Davut Turan ve Erkan Trükten seçmenler tarafından verilecek 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, imza toplama sürecinin 27 Mart saat 20.00'ye kadar devam edeceğini dile getirdi.

2 GÜNDE YAKLAŞIK 34 BİN İMZA

İmza süreci devam ederken adaylar arasında dikkat çeken isim Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu. Her fırsatta gençlerin kendisini cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini ifade eden ve 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fazla oy alabileceğini belirten İnce için dün sabahtan beri verilen imza sayısı 33 bin 820 oldu.

Saat 13:15 itibarıyla imza sürecinde son durum;

  • Muharrem İnce: 33.820
  • Fatih Erbakan: 32.688
  • Sinan Oğan: 18.428
  • Doğu Perinçek: 8.261
Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Hakan:

Kibirli bir adam. Kılıçdaroğlu'na karşı kimsenin şansı yok. Akp 2019 da İstanbul seçimini iptal edince şimdiki seçimleri kaybetmiş oldu. Demokrasinin Kılıcı keskindir. Demokrasinin Kılıçdaroğlu....

511
375
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Hadi orda kendi partdinde bir tane muhalif bırakmayan girdigi 13 seçimi kaybedip koltuğu bırakmayan koltuğu kaybetmemek için kendi adamına ihanet eden gel buraya Muharrem deyip küçük dusuren namus sözü verip işçileri işinden eden başka rakip çıkmasın diye diğer partilere el pençe bekleyen

yanıt200
yanıt142
Es Es:

Daha hafta içi hafta sonu gelsin sen gör hayal kırıkliğını daha 1 saat önce Muharrem inceye imzamı verdim

192
440
yanıtYanıtla
Can Özer:

Ailecek gidip 5 imza aticaz yarin.

188
425
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

bencede öyle yapmali mahcup kalmasin adam girsin secime

yanıt0
yanıt0
gökhan eker:

Ak partili tanidiklariniz varsa onlara da haber verin onlar sizden once gider imza verirler...

yanıt1
yanıt0
Deniz Deniz:

ha gayret

yanıt2
yanıt0
Mustafa Usta:

Aman geç kalma

yanıt1
yanıt0
Nurettin Boyoğlu:

Geliyor gelmekte olan

187
146
yanıtYanıtla
osmanlı:

Reis Recep Tayyip Erdoğan..

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title