Haberler

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Güncelleme:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın don yaşanan bezelye tarlasında ayağına geçirdiği galoşlarla inceleme yapması dikkatlerden kaçmadı. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Özkaya, "Rabbim çiftçiyi afetten korusun" dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, memleketinde bazı ilçelerde yaşanan don olayını yerinde inceledi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile patates, bezelye ekimi yapılan tarlalarda çiftçilerin sorunlarını dinleyen AK Partili Özkaya'nın tarlada ayağına galoş giymesi gündem oldu.

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

"RABBİM ÇİFTÇİLERİMİZİ MUHAFAZA EYLESİN"

Özkaya'ya eşlik eden Tarım İl Müdürü Özkan Parlak'ın çizme, çiftçi ve köylülerin ise ayakkabıları ile tarladaki incelemeye dahil oldukları görüldü. Çamur olmayan tarladaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Özkaya, "Rabbim çiftçilerimizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Partili vekil, geçen yıl Afyon'da 130 bin dekarda patates ekilirken, bu yıl 200 bin dekar ekildiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı: "Patateste don zarar vermiş, erken dönem olduğu için çiftçilerimiz gübrelemeye devam ederse kaldığı yerden devam edecek. Çiftçilerimizin dün olduğu gibi bugünden sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin zirai don nedeniyle yaşadığı ve yaşayacağı sorunların çözümü için gereken girişimleri yapıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Ali Özkaya İnceleme AK Parti Afyon Tarım Yaşam Politika Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

500

Yorumlar (78)

UZUN ADAM:

TOPLUM OLARAK HERŞEYE NEGATİF BAKAR OLDUK..NE OLACAK YANİ GALOŞ GİYMEK KÖTÜ BİRŞEYMİ ÇAMUR OLUNCA ÖDÜL MÜ VERECEKSİİNİZ ADAM GİTMİŞ İNCELEMİŞ CİFÇİNİN SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞMIŞ.O GALOŞ OLMASA BELKİ HABER BİLE OLMAYACAKTI DİKKAT CEKMİŞ İŞTE.

435
153
yanıtYanıtla
BOZKURT_07 null:

bu bir lütuf değil beyefendinin yapması gereken işi ?? sorun dinlemesi değil çözüm bulması varmı çözüm ? bence yok son 9 yılda ülkede üretim durma noktasina geldi bunca arazi ekili alan boş neden ? çünkü çiftçi ürettiği üründen bırak para kazanmayı masrafı dahi cikartamiuor ve ekmiyor biz ne yapıyoruz ? dışardan zehirli GDO'lu ürünleri getirip milletimize yediriyor ssonrasi ? bagislik sistemi çöken sürekli hasta olan ve ilaç bağımlısı bir toplum ??yani sizin basit gördüğünüz olayım ciddiyetini buradan anlayabilirsiniz ??????

yanıt149
yanıt71
Zafer Gönç:

Konu neden senin savunduğun onun görevi ayağına çizme giysin...emekçi emekçiyi savunsun...!

yanıt46
yanıt6
Fatih Yıldız:

ÇOK ABES VE NAHOŞ BİR GÖRÜNTÜ ! BU NEYE BENZİYOR BİLİYORMUSUNUZ ? YUMURTADAN ÇIKIPTA KABUĞUNU BEĞENMEMEYE

319
95
yanıtYanıtla
Doğru Söz:

Köylü milletin efendisi, vekil ise toz kondurulmayan beyefendisi.....Üzeriniz kirlenirse anneniz kızar, sakın toprakla çamurla oynamayın

243
96
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Adam oradan muhtarlığa, oradan ilçeye, oradan şehre gidecek. Arada duş mu alacak yani?

yanıt79
yanıt41
tamer topaloglu:

Orhan dik gerçekten böyle mi düşünüyorsun.? Elleri kirli kişinin elini sıkma, terli kişi ile selamlaşma. Kirlenecegin yere de girme... her gün tarlada gezen bir bakan olsa anlayacagim. Kaç kere gidecek su görüntüye değmez

yanıt27
yanıt9
ÇokMuyuk:

O ayakkabılar çok para

159
45
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Evet vatandaşından da değerli mi

yanıt37
yanıt16
Cevdet Karaduman:

Çok salakça bir başlık olmuş.

54
10
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title