Haberler

Milletvekili Adayı Hasan Altan, Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Kastamonu 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Altan, 16 Yıl Belediye Başkanlık Görevini Yürüttüğü Memleketi Taşköprü'de Esnaf ve Vatandaşla Biraraya Geldi.

AK Parti Kastamonu 2. sıra milletvekili adayı Hasan Altan, 16 yıl belediye başkanlık görevini yürüttüğü memleketi Taşköprü'de esnaf ve vatandaşla biraraya geldi.

Hasan Altan, Taşköprülüler tarafından coşkuyla karşılandı. Bölgede esnaf ziyareti yapan Hasan Altan, cuma namazını da il merkezindeki Taş Camii'nde kıldı. Cami çıkışı Taşköprülü hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Altan, seçimlerde parti için destek istedi. Altan daha sonra, çarşı merkezi ve pazar yerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Taşköprü ve Kastamonu halkının sıkıntı ve beklentilerini çok iyi bildiğini kaydeden Altan, "Biz elimizden geldiğince Taşköprü'ye bir şeyler yapmaya çalıştık. Şimdi de 40 yıllık çalışma ve siyaset hayatımda kazandığım bilgi, beceri ve tecrübemi sizlerle paylaşmak, Kastamonu ve ülkem için faydalı olmak için bu yola koyulduk. Siyaset; tecrübe, bilgi ve beceri işidir. Bunun okulu, uzmanlık alanı, dalı yoktur. Siyaset apayrı bir şeydir. Sevgiyi, duyguyu, hoşgörüyü ve diğerlerini koklamak gibidir" diye

konuştu.

(AD-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title