Haberler

"Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?" diye soruldu, İmamoğlu Karadeniz ağzıyla yanıt verdi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Habertürk ekranlarında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programın bir yerinde İmamoğlu'na Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı sorusu da yöneltildi. İmamoğlu bu soruya Karadeniz ağzıyla yanıt verdi.

"ULA SİZE NE!"

Bu meselenin sürekli gündemden tutulmasına sitem eden İmamoğlu, "1,5 senedir aday kim, adayınız kim? Ula size ne! 'N'si yok sonunda. Siz kendi işinize bakın. AK Parti 2002 sonunda bir hedef koyuyor; 2023 diye sayfaları var. 500 milyar dolar ihracat, 260 milyar dolar seviyesinde, yarısı olamamış. Ticaret açığı 105 milyara gidiyor. Kişi başı gelir 25 bin dolar dendi. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz. Neredeyiz 23'e doğru inişe geçtik. Kur korumalı mevduat hesabınız var mı? Hayır diyenlerin oranı yüzde 90,8. Evet diyenler yüzde 7. Siz ne yapıyorsunuz? Yüzde 7 üzerinden, aslında mutlu bir azınlık. Kur korumalı mevduat üzerinden ödenen rakamın yarısıyla EYT'nin maliyetini karşılıyorsunuz. EYT'nin iki katı kadar kur korumalı mevduat için harcama yapıyorsunuz. İnsanlara para kazandırıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN SEÇİM YAPILIRSA DAHA BÜYÜK FARK YAPARIZ"

Konuşmasının devamında ülkedeki ekonomik sıkıntılara dikkat çeken İmamoğlu, "Bu ülkede temel sorunlar var. Ekonomik sorunlar var. Zenginleşen, yüzde 7 23 kat zenginleşen kitle var iken. 23 kat fakirleşen yüzde 60'a yakın kitle var. İBB'ye aday gösterildiğimde yaptığımız anketlerde yüzde 14,5 gerideydim. Yüzde 11 farkla seçim kazandım. Bugün seçim yapılırsa daha büyük fark yaparız, yüzde 60'ın üstüne koyarız. Bu ülkenin her ferdinin demokratikleşme, bu ucube sistemden kurturlmayla ilgili mücadele etmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Onur Yener:

İmamoğlu kaldı son 1,5 senen, sonrasında esamen bile okunmayacak.Artık tatillerini kaçamak yapmana gerek kalmayacak seni upuzun bir tatile göndereceğiz.

106
48
yanıtYanıtla
Hsn:

eski sistemin cumhurbaşkanlığı tam imamoğluna göreydi hiç bir iş yapmayan arada imza atan saksı görevi gören cumhurbaşkanı bol bol tatilde yapardı.yeni sistemde bütün işler başkanda haberin olsun ekrem bey sana pek gelmez bu kadar koşuşturma

90
39
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

millet ittifakına saldırgan şekilde adayını açıkla deniliyor size ne mucburmu sen seçim hangi tarihte olacak açıklasana görelim hem farketmezki millet ittifakından çaycı bile aday olsa kesin kazanır burada sorun aday olacak kişiye çamur atılıp baskı altına alınması

37
77
yanıtYanıtla
vahap doğan:

İyi saklamak lazım adayı. Bozulmasın havalar tam soğumadı ne de olsa.

yanıt37
yanıt6
Bilir Kişi:

Hala seçim tarihi diyor zihniyete bak :) kaç defa söylenecek daha? Yıpranır diyemi tüm bu korkular seyfo? :) bak bazılarınız artık yorum bile atmıyor. Seçimden sonra kaybolma biyere buradan olur mu? :)

yanıt32
yanıt4
Hasan Abi:

Laa baa bak bizde ofluyuk farkı kim yiyecek bakacavuk bişey sanaysun kendini

70
39
yanıtYanıtla
POLAT :

Bu abi heralde başka bir İstanbul'da yaşıyor. Bizim yaşadığımız İstanbul bunun anlattıkları ile uyuşmuyor. Keşke yapabilseniz, kabiliyetiniz yeteneğiniz olsa ama nerde.

65
22
yanıtYanıtla
Ogün Giray:

Gerçekten sıktılar tek dertleri aday kim günü geldiğinde öğrenirler çok istiyorlarsa yarin seçim karari alsınlar ozaman görürler kim olduğunu yada kendi işlerini yapsınlar o millet iltifatı ve milletin sorunu kimsenin değil su anda korkuluğu koysalar alır bu gerçeği bildikleri

32
54
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Madem öyle Ula ihracattan sana ne. Dış ticaretten Ula sana ne o zaman

57
26
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Kimi çıkarırsa çıkarsınlar 10 seçim olsa Tayyip Erdoğan diyecem

62
18
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title