Haberler

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Akdere Tokat'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere, AK Parti İktidarının Millete Vaadettikleri Konusuna Ulaşmasında Hiç Bir Mazereti Olmadığını Savundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere, AK Parti iktidarının millete vaadettikleri konusuna ulaşmasında hiç bir mazereti olmadığını savundu.

MHP İl Kadın Kolları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 92. yıldönümü münasebeti ile hazırlanan programa MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere, Devlet eski Bakanı Dr. Reşat Doğru, MHP İl Başkanı Ümit Sarıtaşlı, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere, tek başına iktidarın bir mazereti olmaması gerektiğini ifade ederek, "Bugün AK Parti iktidarının millete vaadettikleri konusuna ulaşmasında hiç bir mazereti yoktur. Milletimiz AK Parti'ye sorunların çözülmesi için diğer partilere tanımadığı fırsatı tanımıştır. Peki AK Parti iktidarı kendinden istenileni gerçekleştirmiş midir?" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mümtaz Turgut Topbaş tarafından Çanakkale Zaferi ile ilgili konferans verdi.

(Nİ-MAY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title