Haberler

MHP'de Yeni Üyelere Rozet Takıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda 122 yeni üyeye törenle rozet takıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı'nda 122 yeni üyeye törenle rozet takıldı.

Yavuzselim Mahallesi'nde düzenlenen toplu iltihak töreninde yeni üyelere rozetleri takıldı. Törene MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Av. Serkan Aydemir, "Partimize destek veren gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kapı kapı dolaşıp, vatandaşlarımızla bir araya gelme gayreti göstermekteyiz. Bugün de 122 yeni üye, 122 yeni gönül elçisi daha katılmıştır. Sizlerin bu anlamlı desteğiyle güçlenmekteyiz. 2019 yılında gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde Yıldırım Belediyesi'ni MHP yönetsin, sen,ben değil bizler yönetelim, yani Yıldırımlılar yönetsin istiyoruz. Bunun için, tamamen Yıldırımlıların referans alan bir siyaset tarzını benimsiyoruz" dedi.

İl Başkanı Tevfik Topçu ise, "Geçen hafta, yine ilçe başkanlığımız tarafından tertiplene mahalle muhtarları toplantısı ve bugünkü toplu iltihak programı göstermektedir ki, 2019'da Yıldırım Belediyesi MHP tarafından yönetilecektir. Bugün itibariye partimize üyeliklerini gerçekleştirecek değerli dava arkadaşlarım, biliniz ki, bu hareketin her ferdinin kalbinde sadece ve sadece ulvi vatan sevgisi bulunmaktadır. 7 Haziran 2015 seçimlerinden bugüne, MHP'yi çeşitli şekilde eleştirilenlere, haksızlık yapanlara ve merak buyuranlara sesleniyorum: Bugüne kadar ne yaptıysak, ülke bölünmesin, millet baki kalsın diye yaptık. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Ocak 2018 günü itibariyle Yargıtay'dan alınan kayıtlara göre, son bir yıl için sadece Bursa'da 3500 vatandaşımız partimize üye olmuştur. Unutmayalım, bizler parmak ile sayılmayan, kırmak ile tükenmeyenleriz. Allah sayımızı arttırsın, birliğimizi daim kılsın" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Tevfik Topçu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title