Haberler

Meral Akşener: Sinan Ateş'in ailesi soru ya da araştırma önergesi yapılmamasını talep etti

Güncelleme:

İYİ Parti lider Meral Akşener, Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Emniyet birimlerinin cinayeti aydınlatmak için ellerinden geleni yapacağına inandığını belirten Akşener, Sinan Ateş'in ailesinin ise kendisinden özel bir talepte bulunduğunu aktardı. Akşener, "Ailenin soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talebi oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

MERAK AKŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN SİNAN ATEŞ ÇIKIŞI

Ateş'in ölümü sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'ndan üstü kapalı mesajlar dışında tatmin eden bir açıklama gelmezken, konuya partisinin grup toplantısında değinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dikkat çeken ifadeler kullandı.

"ATEŞ'E DÜZENLENEN SUİKAST İSTİHBARAT BİRİMLERİNİ AYAĞA KALDIRMALI"

Emniyetin bu olayı aydınlatmak için elinden geleni yapacağına inandığını belirten Akşener, "30 Aralık Cuma günü, başkent Ankara, bir suikaste sahne oldu. Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen suikast, emniyet ve istihbarat birimlerini, ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerimizin, bu önemli olayın acilen aydınlatılması için, ellerinden geleni yapacağına inanıyorum.

"AİLENİN AYŞE ATEŞ ÜZERİNDEN BİR TALEBİ OLDU"

Ailesinin bir özel talebi oldu. Soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talebi oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu. Allah yeniden hepsine sabır versin."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Sinan Ateş İYİ Parti Ayşe Ateş Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (6)

Kemal Sağlam:

Meral ablam ülkücüler seninle gurur duyuyor devlet beyin sizin.kadar cesareti yok

134
127
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kendi adına konuş, başkasının oyunu yönlendirmeye çalışma ..

yanıt3
yanıt0
legend 4619:

bu sana düştü öylemi

99
143
yanıtYanıtla
Buba Nasler:

Ne diyo bu

48
65
yanıtYanıtla
TC Behçet Korkmaz:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve yakınlarına sabırlar versin Ayşe hnm siyaset için kullanılmasın dediği halde işi siyasi yaptılar devlet kanun hukuka saygısı olduğunu dedigi halde bunda siyasi yaptılar ve bir sarı öküzü de aldılar

45
18
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

GERÇEK HALK LİDERİSİN ALALH KORUSUN SENİ

1
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title