Haberler

Meral Akşener: Olağanüstü seçimli kongreye gidiyoruz

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerin ardından ilk kez kameraların karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu. Akşener, "Olağanüstü seçimli kongreyi toplayacağız." dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yerel seçimlerden yüzde 3.77'lik oy oranıyla çıkarak 6. olmasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Akşener "Muhasebemizi ve öz eleştirimizi yapacağız." diyerek "Olağanüstü seçimli kongreyi toplayacağız." ifadelerini kullandı.

"SEÇMENİN HÜR İRADESİ TARTIŞILAMAZ"

Akşener, seçmen iradesine saygı duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasilerde her konu tartışılabilir. Seçmenin hür iradesi ve sandıktaki oyu tartışılamaz. Resmi olmayan sonuçlara göre, milletimiz, 1 il, 23 ilçe 7 belde olmak üzere toplam 31 yeri İYİ Parti'ye emanet etti. Milletimize teşekkür ediyoruz.

"ÖZ ELEŞTİRİMİZİ YAPACAĞIZ"

Milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırıldığını gördük. Milletimiz en esaslı mesajını iktidara verdi. Sandıktan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Muhasebemizi ve öz eleştirimizi yapacağız. Nitekim, tam da bu sebeple en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız."

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Meral Akşener İYİ Parti Politika Haberler

500

Yorumlar (51)

Mengele:

Meral hanim istifa etseniz iyi olur

686
27
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

İyi parti ,zafer partisi,memleket partisi vs partiler bitti

412
70
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Onlar zaten yoklar. Sesleri çok çıkıyor o kadar

yanıt165
yanıt90
Murat Tatacı:

MHP'Yİ ATLAMIŞSINIZ

yanıt24
yanıt5
Emre Mürteza:

Sana çok inanmıştım, ama halk artık bu sivri dilli siyaseti, kibiri, yüksekten bakmayı sevmiyor. O yüzden göğsümü gere gere CHP adaylarına oy verdim. İçim çok rahat, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

363
104
yanıtYanıtla
Akın Aydin:

allah seni bildiği gibi yapsın.murtaza

yanıt73
yanıt102
Hasan:

CHP ye oy verdim diyorsun, ve Rabbim kelimesini zikrediyorsun. Senin Rabbin kim? Allah teala olsaydi CHP gibi Allah Peygamber düşmanlarına oy vermezdin. Sen ve senin gibilrt kabire girdiğnşz an anlayacaksınız aldandığnızı ama düzeltmek icin fırsatınız olmayacak

yanıt45
yanıt254
Ömer TÜM:

tadında bırakmak her zaman İYİ dir

355
8
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

İşin kotusu tadında da birakamiyor çok kotu durumda cunku

yanıt51
yanıt5
Yıldırım YILDIZ:

İstifa et git kurtulsun herkes , uzatmaya gerek yok ! Chp nin iyiliklerine sürekli sorun çıkaran biri olarak bu seçimde çapınıda görmüş oldun , bir daha kapımıza gelme sırtımıza binme bize yük olma lütfen , bunlar benim şahsi düşüncelerimdir !

184
69
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title