Haberler

Meral Akşener, İmamoğlu'nun kendisine neden "Abla" dediğini açıkladı

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde "CHP ile İYİ Parti arasında çatlaklar mı var?" sorusuna "Sayın Akşener'le irtibatımız hiç kesilmedi. Parti genel başkanından öte, bir abla ses tonuyla dönüş yapar konuşuruz." demişti. Akşener, İmamoğlu'nun neden kendisine abla dediğini açıkladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine neden abla dediği konusuna Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek Özel programında açıklık getirdi.

"ABLAM ÖLEN OĞLUNA BENZETTİ"

Akşener, İmamoğlu'nun kendisine neden abla dediğini açıklayarak, "Şu anda Ekrem İmamoğlu çok meşgul olduğu için çalışması gerekiyor. Epey zamandır herhangi bir telefon konuşması gerçekleştirmedik. Bayramda konuşmuştuk, bayramlaşmıştık. Şimdi söyle bir durum var. Bizim ablalık konusu şu. Ekrem İmamoğlu'nun babasını tanıyorum. Ailesini tanıyorum. Aday oldu. Benim bir öz ablam var 75 yaşında çok dindar bir kadındır. Demokrak Parti unsurlarını taşıyan bir kadındır. 16 yaşında oğlunu kaybetti trafik kazasında. Bir gün beni arayıp, Ekrem İmamoğlu'nu kastederek 'Bu çocuk ne kadar Murat'a benziyor' dedi. Aslında hiç benzemiyorlar. Ee abla dedim,. Ablam "Yüzünde Rabbi Yessir var' dedi. Ablam en az 150 kadın arkadaşıyla Cuma günleri dua eder. Bende ablama sordum 'Peki diğerleri ne düşünüyor İmamoğlu ile ilgili' dedim. Ablam dedi ki 'Kimisi ölmüş kocasına benzetiyor. Kimisi torununa benzetiyor' dedi. Ha dedim bende demek ki İmamoğlu başka alandan oy alacak." ifadelerini kullandı.

"EKREM KARDEŞİM KAZANACAKSIN"

Sözlerine devam eden Akşener, "Ertesi gün İmamoğlu'nu aradım hadiseyi anlattım. Dedim ki Ekrem kardeşim kazanacaksın. Kardeş işi oradan geliyor. Sanıyorum buna sadece sen ile ben inanıyoruz. Benim ablam bunu diyorsa kazanacaksın. Bende elimden gelen her şeyi partimin dışında Meral Akşener olarak ne gerekiyorsa yapacağım dedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İYİ Parti İstanbul Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title