Haberler

Melih Gökçek'ten AK Parti kulislerini sallayacak seçim sözleri: Ankara'yı Özhaseki yüzünden kaybettik

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. Partisinin Mehmet Özhaseki'yi aday göstermesinin yanlış olduğunu vurgulayan Gökçek, "AK Parti'nin hatasıydı, yoksa alamazlardı. Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim, ezer ezer atarım" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek'in 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili partisine yönelik öz eleştirisi dikkat çekti. Gökçek, partisinin seçimleri kendi hatası yüzünden kaybettiğini ve Mehmet Özhaseki'ye zamanında uyarı yapmasına rağmen bu uyarıları dikkate almadığını anlattı.

"MANSUR YAVAŞ'I EZE EZE YENERDİM"

"AK Parti hata yapmasaydı Ankara'yı alamazlardı" diyen Gökçek, "Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu kendisine de söyledim, 7 puan geridesin dedim. 6 tane öneride bulundum, bunları yaparsan toplamı 15 puan dedim. Sadece 4'ünü alsan bile öne geçersin dedim. Ağzı kulaklarına vardı ama dediğimi yapmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (16)

Azizcan Mean:

Mansur başkanımı ve Ekrem başkanımı yenecek adam şuan Türkiye Cumhuriyetinde değil seçimlerde aziz milletimiz cevaplarını verecekler, sandık gününede az kalmış :)

402
337
yanıtYanıtla
Ergün Özdemir:

Seçim zamanı Ekrem abini de Mansur abini de göreceğiz.bunları yenecek yokmuş ???? çok komiksin. karınca bile bu bahsettigin kişilerden daha çok çalışıyor ????

yanıt4
yanıt3
Demir Acer :

He he tabi ya kazanirsin bi git ya işine

409
135
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bak şimdi çok üzüldüm yaaaa... Pekiiii, İstanbul da Binali yüzün kaybedildiyse o halâ sağ kol olarak keyfini çıkartıyor, sen ise twittlerinle avunup kafa buluyorsun ve kimse sana dönüp bakmıyor bile... Ha ha ha haaaa.

250
40
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Parti kurmalı

50
198
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Bence Ankara Demetevler 1.Cadde civarında (kirasını ödemek kaydıyla) dükkan tutup toptan perakende yumurta işine girmeli, son tüketim tarihi yaklaşanları da hafta sonu pazara çıkarır ucuzdan, bu aralar yumurtada para çok. Belki de parti kurmalı, zamanı geldi de geçiyor, parti logosu da tavuk yumurtası olabilir.

31
8
yanıtYanıtla
biracayipadam:

ankaranın yarısını yemişler az geldi demek...

11
27
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

sessiz güldüm.......:))

16
4
yanıtYanıtla
Fırat Sağıroğlu:

İstanbul İzmir peki bu iyce bocaladı binali yıldırıma niye diyemiyorsun diyemezsin çünkü o ak saçlı demi yemiyor

9
3
yanıtYanıtla
Sercan Demirtaşoglu:

30 bin oyla 2014 yilinda zor bela seçimi kazanmişiniz eminim siz olsaydınız mansur yavaş daha fazla oy alırdı 2019 yılında

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title