Haberler

Mehmet Kasım Gülpınar hızlı başladı! Tebrik için gelen personeli "Hadi görevinizin başına" diyerek gönderdi

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, kendisini kutlamaya gelen belediye personeline "Tebriklerinizi kabul ediyorum ama görevinizin başına dönerseniz memnun olurum. Acil yapılacak çok işimiz var" diyerek makam odasından gönderdi.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Yeniden Refah Partisi çatısı altında girerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldı. Görevi devralan Gürpınar'ın kendisini kutlamaya gelen belediye personeline söyledikleri ise törene damga vurdu.

"GÖREVİNİZİN BAŞINA DÖNÜN"

Tebrik için gelenlere teşekkür eden Gürpınar, "Tebriklerinizi kabul ediyorum ama görevinizin başına dönerseniz memnun olurum.Acil yapılacak çok işimiz var" diyerek personeli makam odasından gönderdi.

"ŞANLIURFA'YI DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ"

Gürpınar, devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada da "Ben tekrar Zeynel Başkan'a ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık. Halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı bir başkasına devredeceğiz inşallah bu işin doğasında var. Tabiatında var. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum bütün Urfa'ya" ifadelerine yer verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mehmet Kasım Gülpınar Mehmet Kasım Şanlıurfa Gülpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (79)

Fatih :

görünen o ki urfa kısa zamanda pişman olacak :)

625
816
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Adam şimdiden diyorki siz akp nin getirdigi işcilersiniz sizi kovacagım yerine kendi adamlarımı getirecegim anlamıyormusunuz

yanıt552
yanıt378
Turan YILDIRIMOĞUZ:

Ne doğru söyledin.

yanıt185
yanıt76
Mehmet :

Gürpınar, "Tebriklerinizi kabul ediyorum ama görevinizin başına dönerseniz memnun olurum.Acil yapılacak çok işimiz var" Haberi bir okuyun isterseniz başlığa bakıp gereksiz yorum yapmayın

yanıt540
yanıt97
Oğuzhan Y:

Seko : Belediyelere çökmüş iş yapmak istemeyen %30 gibi bir kısım var,bunların bırak faydasını işleyişi yavaşlatıyorlar.adama baksan abime gidiyorum diyor,Bunlar devrana devam mı etsin,millet bu yüzden aç perişan. İnşallah Gürpınar bunları gönderir,kendide bu şekilde adamları doldurma belediyeye.

yanıt174
yanıt16
sade vatandaş:

troller dayanamayıp amuda kalkmış cızırtılı ses çıkararak yorum yapıyor

yanıt4
yanıt0
Salim:

Allah Bunların Eline Bu Ülkeyi Yönetmeyi Nasip Etmesin İnşallah Kibir Abideleri.....

344
572
yanıtYanıtla
Erhan Hacifazlioglu:

haberi okumaya aciz bir soytarısın. herhangi bir partiyi siyasiyi kesinlikle savunmam ama yazılı olanı okumayan cahillere sinir oluyorum.

yanıt33
yanıt6
Sefa:

Vay be. dün sokaklarda mıyklayanlar şimdi hadi çekiyor.

338
276
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Haberin içeriğini bi oku

yanıt260
yanıt56
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title